Cele mai frumoase femei ale secolului 20 FOTO

cele-mai-frumoase-femei-ale-secolului-20-audrey-hepburn-.jpg

Cele mai frumoase femei ale secolului 20
Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Audrey Hepburn rămâne în memoria noastră un exemplu de frumusețe și rafinament
Foto: metropotam.ro

Au fost celebre și talentate. Cele mai frumoase femei ale secolului 20 și-au strâns mii de fani și au frânt multe inimi. Ele și-au pus amprenta în istoria lumii moderne, au șocat sau au stârnit invidia prin farmecul lor aparte. Click a făcut o selecție cu cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Deși nu mai sunt în viață, acestea sunt privite cu admirație și venerate atât de femei, cât și de bărbați și în zilele noastre. Astăzi vă propunem să ne întoarcem în trecut şi să admirăm o serie de fotografii cu cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Audrey Hepburn

cele-mai-frumoase-femei-ale-secolului-20-audrey-hepburn.jpg

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Audrey Hepburn
Foto:biography.com

Într-un sondaj menit să arate care sunt cele mai frumoase ale secolului 20, Audrey Hepburn a ocupat prima poziţie.  Plină de grație, delicată, în scurt timp a devenit unul dintre modelele preferate de fotografii din lumea modei. Foarte modestă, Audrey Hepburn obișnuia să se descrie pe sine ca fiind o actriță fără prea multă tehnică, pentru că nu urmase niciodată o școală în adevăratul sens al cuvântului. În afara talentului nativ și al frumuseții speciale, ea a muncit enorm pentru a-și crea un joc actoricesc de invidiat.

Frumoasa actriță a murit pe data de 20 ianuarie 1993 la vârsta de 63 de ani, rămânând pentru istorie una dintre cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Marilyn Monroe

cele-mai-frumoase-femei-ale-secolului-20-marilyn-monroe.jpg

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Marilyn Monroe
Foto: metropotam.ro

Pe numele său adevărat Norma Jeane Mortensen, Marilyn Monroe este fără îndoială cel mai celebru star cinematografic, sex simbol și divă pop al secolului 20. Ascensiunea lui Monroe la nivelul de celebritate a început cu selectarea ei pentru a poza în câteva reviste. Cea mai însemnată parte a filmelor ei au fost făcute pentru 20th Century Fox, unde și-a luat și numele care a facut-o celebră. Circumstanțele misterioase ale morții lui Marilyn în anul 1962 au fost subiectul multor speculați, dar nu au reusit sa-i știrbească reputația de una dintre cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Prințesa Diana de Walles

cele-mai-frumoase-femei-ale-secolului-20-printesa-diana.jpg

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Prințesa Diana de Walles
Foto: metropotam.ro

Diana a fost prima soție a Printului Charles, Prinț de Wales, moștenitorul tronului Regatului Unit. De la căsătoria din 1981 pana la divortul din 1996 a fost numită «Her Royal Highness The Princess of Wales» (Alteța Sa Regală Prințesa de Wales), iar după divorț, Diana, Princess of Wales (Diana, Prințesa de Wales).

Deși era divorțată, ea și-a mentinut statutul de persoană publică și a continuat să promoveze numeroase acțiuni umanitare, îndeplinindu-și și visul de a deveni o "regină a inimilor".

Lady Di a avut o frumusețe aparte, iar toate aparițiile ei publice erau caracterizate de modestie, eleganță și sinceritate. Prințesa a murit într-un tragic accident rutier, în timp ce se afla într-o limuzină împreuna cu iubitul sau Dodi Al-Fayed, pe 31 august 1997 la Paris, dar a rămas în amintirea tuturor ca fiind una dintre cele mai frumoase femei ale secolului 20.

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Grace Kelly

cele-mai-frumoase-femei-ale-secolului-20-grace-kelly.jpg

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Grace Kelly
Foto:biography.com

La vârsta de 10 ani, Grace debutează in teatru, apoi se mută la New York, unde lucrează ca model și intră la American Academy of Dramatic Arts. După ce renunță la un contract la Hollywood, Kelly începe sa lucreze in televiziune, iar in 1949 debuteaza pe Broadway in The Father, fiind recunoscută pentru frumusețea ei răpitoare. Când Hollywood-ul a chemat-o din nou, nu a mai refuzat, și a apărut în filmul Fourteen Hours din 1951.

Mai târziu, ea l-a întâlnit pe Prințul Rainier III de Monaco, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste ce a făcut rapid înconjurul lumii. Grace a murit pe 14 septembrie 1982, în urma unui atac de cord, în timp ce se afla la volan.

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Rita Hayworth

cele-mai-frumoase-femei-ale-secolului-20-rita-hayworth.jpg

Cele mai frumoase femei ale secolului 20: Rita Hayworth
Foto:biography.com

Una dintre cele mai frumoase femei ale secolului 20 a fost și Rita Hayworth. Considerată o prezență strălucitoare în lumea cinematografiei, aceasta a făcut multe cuceriri în rândul bărbaților. A fost căsătorită de cinci ori, dar în ciuda succesului bazat pe frumusețea ei, nu a reușit niciodată să fie mulțumită de cum arată. Deși în tinerețe a fost dorită de mii de bărbați și părăsită de fiecare dată, Rita Hayworth a murit în anul 1987, în apartamentul ei din New York, inconştientă, după o lungă comă.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1