Cel mai tare bucătar, Jamie Oliver, îşi pedepseşte copiii cu ardei superiuţi

jamie-oliver-familie.jpg

Jamie Oliver, care are o avere de 240 de milioane de lire sterline, e un tiran la el acasă
foto: Guliver, Rexfeatures, AP

Pe cât de simpatic e la tv, pe atât de tiran e acasă. Jamie Oliver, cunoscut în întreaga lume datorită show-urilor sale culinare şi a cărţilor de bucate publicate, îşi pedepseşte copiii cu ardei superiuţi.

În vârstă de 39 de ani, bucătarul Jamie Oliver a recunoscut că este foarte dur cu odraslele sale. Cei patru copii ai lui, Poppy Honey Rosie, de 12 ani, Daisy Boo Pamela, de 11 ani, Petal Blossom Rainbow, de 5 ani, şi Buddy Bear Maurice, de 4 ani, sunt obligaţi de tatăl lor să mănânce ardei iuţi caraibieni, care sunt de 140 de ori mai iuţi decât cei obişnuiţi, drept pedeapsă, când îl supără. “Nu suport obrăznicia, lipsa de respect. Drept pedeapsă îi oblig să mănânce felii de măr frecate cu ardei iute, ca să ţină mai bine minte ce le zic”, a explicat Oliver.

Cunoscutul bucătar se ceartă cu soţia sa, fostul fotomodel Juliette Norton (40 de ani), care nu e de acord cu usturătoarea pedeapsă. Însă nimeni nu-l poate convinge să renunţe la a-i forţa pe cei mici să mănânce ardeii superiuţi. Este posibil ca Jamie Oliver să-i cultive chiar la el în seră, împreună cu numeroase alte condimente pe care le are.

Bucătarul, care are o avere de 240 de milioane de lire sterline (1,3 miliarde de lei), este foarte criticat în Marea Britanie pentru pedepsele cu ardei extrem de iute pe care le aplică progeniturilor sale. 

ardei-superiute.jpg

Ardeiul roşu iute caraibian este de 140 de ori mai iute decât cel obişnuit

Click! SPUNE:

-Ardeiul roşu iute caraibian creşte în Insulele Caraibiene, Guyana, Maldive, Africa de Vest;

-Are o aromă specială şi e folosit la condimentarea sosurilor; 

-Menţine sănătatea ţesuturilor, a stomacului, a aparatului de reproducere, e anticancerigen.

Loading...