Cel mai scump divorț din lume. Milionarul Roman Abramovich, al treilea mariaj eșuat

gettyimages-105700984.jpg

Roman Abramovich și Dasha Zhukova au decis să pună capăt căsniciei de 10 ani din care a rezultat doi copii
foto: Getty

Milionarul rus Roman Abramovich (50 de ani) a anunțat că a divorțat pentru a treia oară. După 10 ani de mariaj cu Dasha Zhukova (36 de ani) cei doi au pus punct căsniciei din care a rezultat doi copii și se anunță a fi cel mai scump divorț din istorie.

Oligarhul rus Roman Abramovich și Daria Jukova, fondatoarea unei celebre galerii de artă contemporană din capitala Rusiei, Moscova, au confirmat ruptura dintre ei. Cei doi duc vieți separate din decembrie, însă abia acum au făcut publică despărțirea după ce mai toată lumea se întreba de ce nu mai apar împreună la evenimente, dar și pentru a nu le provoca un șoc celor doi copii pe care îi au împreună.

Cei doi vor stabili amical împărțirea bunurilor, dar vor continua să se vadă și să lucreze împreună pentru afacerile pe care le au, dar și datorită copiilor. În urmă cu o săptămână Abramovich a participat singur la un eveniment în St Petersburg și toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă cu Dasha. La rândul ei, și frumoasa Zhukova a participa neînsoțită la un eveniment din New York.

spl1227142_001.jpg

Dasha este fondatoarea unei galerii de artă contemporană din centrul Moscovei
foto: Splash

Mai mult decât atât, acesta și-a sărbătorit ziua de nașterea, 9 iunie, doar în compania copiilor, în New York, iar fotografiile apărute arătau că aceasta nu purta verigheta. Nu se știe încă dacă cei doi au avut un acord prenupțial. Fiica magnatului rus Alexander Zhukov este destul de impunătoare atunci când vine vorba de drepturile ei.

Divorțul de cea de-a doua soție, Irina Vyacheslavovna Malandina, în 2007, l-a costat pe Abramovich 150 de milioane de lire și a fost al patrulea cel mai scump divorț din lume de la acea vreme.

spl749923_003.jpg

Roman este la cel de-al treilea divorț, acesta anunțându-se ca fiind cel mai scump din istorie
foto: Splash

”După 10 ani petrecuți împreună, am luat cu greu decizia de a ne despărți, dar vom rămâne în continuare prieteni buni, părinți și parteneri în proiectele pe care le avem împreună. Ne vom crește împreună cei doi copii și, de asemenea, vom lucra împreună ca și cofondatori al Garage Museum of Contemporary Art din Moscova și al centrului cultural din St Petersburg”, au declarat cei doi, potrivit Daily Mail.

Loading...