Ceartă la Palat! Kate Middleton și Regina Elisabeta nu se mai înțeleg

kate_middleton_regina_elisabeta.jpg

regina elisabeta kate middleton
Regina Elisabeta dezaprobă comportamentul lui Kate Middleton ca Ducesă de Cambridge
foto: Getty

Ducesa de Cambridge a mărturisit că simte că între ea și Regina Elisabeta există o relație tensionată, mai ales după petrecerea de ziua de naștere a Prințului George de luna trecută.

Relația dintre Kate Middleton și Regina Elisabeta ar fi început să se deterioreze atunci când Ducesa a decis să se sustragă de la datoriile regale printr-un concediu postnatal după ce a adus-o pe lume pe Prințesa Charlotte. Se pare că Regina nu a apreciat această decizie a lui Kate și, pentru a-i arăta dezaprobarea, a făcut un gest neobișnuit, potrivit femalefirst.co.uk.

Regina nu a onorat cu prezența invitații de la ziua de naștere a micuțului Prinț George, care a împlinit doi anișori luna trecută. Kate Middleton a interpretat acest lucru drept un mesaj dezaprobator din partea ei. Una dintre sursele apropiate a povestit că Regina ar fi nemulțumită de faptul că Ducesa de Cambridge evită pe cât posibil să își îndeplinească îndatoririle regale.

„Kate își formează o reputație în care evită datoriile regale. De aici îi vin și poreclele «Ducesa de Do-Little» și «Leneșa Katie». Dacă nu găsești timp să le aduci un tribut bătrânilor care ți-au salvat țara, ce mesaj transmiți astfel?”, a declarat una dintre surse, citată de femalefirst.co.uk.

Mai mult, se pare că aceste porecle ar fi venit chiar din partea Reginei, care s-a „scăpat” într-o zi în care era foarte obosită și a numit-o pe Kate „Ducesa de Do-Little”.

Loading...

Citește și

  • Kate Niddleton, Regina Elisabeta a II-a

    Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ţine mult la protocol. Pentru a fi sigură că soţia prinţului William, Kate Middleton, respectă regulile palatului, aceasta ar fi alcătuit o listă cu cele 10 lucruri pe care nevasta nepotului nu are voie să le facă, potrivit public.fr.

  • printul William, Kate Middleton, printesa Charlotte

    Viaţa guvernantei Sadie Rice, angajată de Kate Middleton şi prinţul William pentru a-i ajuta cu creşterea celor doi copii ai lor, poate deveni un coşmar. Cel puţin aşa susţine revista franceză “Ici Paris”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1