Cea mai sexy membră a familiei regale britanice, cu sânii goi pe plajă

lady_amelia_windsor.jpg

lady amelia windsor cu sanii goi
Lady Amelia Windsor, cea mai sexy membră a familiei regale britanice, le-a scos limba paparazzilor care au surprins-o cu sânii goi
foto: Hepta

Rebela Lady Amelia Windsor (22 de ani) se bucură zilele acestea de vacanță pe plajele însorite din Ibiza. Paparazzii au surprins-o pe cea mai sexy membră a familiei regale britanice cu sânii goi la soare.

Urmele de sutien de pe corpul frumos bronzat al celei mai sexy membre a familiei regale britanice arată că tânăra nu face plajă topless prea des. Rebela cu sânge albastru, fostă studentă de nota 10, îndrăgostită de limba latină și pasionată de modelling, Amelia își petrece vacanța pe plajele din Ibiza, destinația preferată a tinerilor britanici cu chef de distracție. Iar gustul pentru petreceri al verișoarei Prințului Harry este bine cunoscut.

Lady Amelia Windsor a observat și ea prezența paparazzilor, așa că le-a oferit un spectacol complet. A scos limba, s-a ridicat de pe șezlong și a intrat în apă, fără cea mai vagă intenție de a-și ascunde sânii de obiectivul aparatelor de fotografiat.

lady_amelia_windsor_sani.jpg

lady amelia windsor cu sanii goi
Lady Amelia Windsor, cea mai sexy membră a familiei regale britanice, cu sânii goi pe plaja din Ibiza
foto: Hepta

 

A 38-a în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, nepoata Ducelui de Kent, verișorul Reginei Elsabeta a II-a, Lady Amelia Windsor este fotomodel de meserie și face furori pe rețelele de socializare cu mesaje și fotografii ”neortodoxe”, dacă e să ne luăm după eticheta strictă a Casei Regale Britanice.

Cea mai sexy membră a familiei regale britanice nu a fost invitată la nunta Prințului Harry

Chiar dacă este verișoară de gradul trei a Prințului Harry și este considerată cea mai frumoasă membră a familiei regale britanice, Lady Amelia Windsor nu a fost invitată la nunta prințului cu fosta actriță americană Meghan Markle. Se pare că decizia de a o ”sări” pe Amelia a provocat nedumerire în rândul familiei regale, după mărturia unei surse de încredere pentru The Sun.

Loading...

Citește și

  • kate middleton printul william

    Cu proprietățile sale somptuoase, locație „ferită” și cu locatari nobili, cunoscuți drept Turnip Tuffs, nu este de mirare că Norfolk a devenit centrul lumii în care se învârt Ducele și Ducesa de Cambridge. Prințul George merge la grădința din Staul East Walton, iar Kate Middleton și Prințul William vor ca toată lumea să știe că au întors spatele Londrei, în favoarea unei vieți rurale.

  • cele mai sexy imagini cu kate middleton

    O fotografie sexy explicită cu Kate Middleton e floare rară, având în vedere eticheta strictă a Casei Regale Britanice. Totuși, ba vântul, ba paparazzi au reușit să fisureze zidul sobrietății britanice și să ne ofere cele mai sexy imagini cu Kate Middleton. Ar fi fost și păcat, pentru că ducesa se poate lăuda cu o siluetă impecabilă și cu un corp foarte frumos lucrat la sală.