«Cea mai frumoasă fetiţă din lume» are 16 ani acum. Uite-o cum defilează la Milano!

da.jpg

thylane blondeau fetita frumoasa
Aceasta este fotografia cu are Thylane a devenit celebră. Avea doar şase ani
foto: Instagram

Se scurg anii, iar Thylane Blondeau (16 ani) a trecut rapid de la un copil ireal de frumos la o adolescentă superbă. Avea doar şase ani când o poză cu ea a făcut înconjurul lumii şi i-a adus titulatura de “cea mai frumoasă fetiţă din lume”.

Thylane Blondeau s-a născut în Franţa şi este fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau, iar mama ei este superba actriţă Veronika Loubry.

A defilat pentru prima dată la patru ani

Chip angelic, ochi albaştri şi păr blond. Thylane hipnotiza pe oricine cu frumuseţea ei. Mai mult, marile case de modă i-au oferit contracte încă de la o vârstă fragedă, iar la patru ani urca pe scenă alături de Jean Paul Gaultier într-una din prezentările sale.

thylane blondeau fetita frumoasaZoom
Fetiţa şi-a început cariera de model de la o vârstă fragedă

 

Cel mai tânăr model din istorie care a apărut pe coperta Vogue

Au urmat campanii pentru branduri celebre şi zeci de shooting-uri. La zece ani, Thylane se afla în mijlocul unui scandal, fiind acuzată că e mult prea ”sexuală” la o vârstă atât de fragedă, într-un pictorial pentru Vogue.

thylane blondeau fetita frumoasaZoom
Avea doar zece ani în pictorialul pentru Vogue
Foto: Vogue Paris

 

Atunci, mai mulţi părinţi din Franţa au fost revoltaţi de pictorialul în care copila poza provocator, purta tocuri şi gene false. “E prea mică pentru aşa ceva. Nu poţi fotografia un copil aşa”, au fost de părere şi unii internauţi.

Anii au trecut, iar frumoasa frunţuzoică nu a renunţat la cariera de model. Acum “cea mai frumoasă fetiţă” s-a transformat “în cea mai frumoasă adolescentă” şi este nelipsită de la marile evenimente de modă din lume.

Vedeta colecţiei Dolce&Gabbana, la Milano

Chiar dacă nu are statura unui model, măsurând doar 1,68 metri, Thylane defilează pentru cele mai cunoscute branduri. Este model al agenţiei IMG Worldwide, cea care se ocupă şi de surorile Bela şi Gigi Hadid, şi este ambasadoarea L`Oreal Paris.

thylane blondeau fetita frumoasaZoom
Thylane (16 ani) a rămas la fel de frumoasă
foto: Guliver/Getty Images

 

Zilele trecute, adolescenta cu ochi superbi a păşit pe podiumul de la Milano în creaţiile Dolce&Gabbana. Thylane s-a făcut din nou remarcată grație frumuseții sale.

thylane blondeau fetita frumoasaZoom
A defilat pentru Dolce&Gabbana la Săptămâna Modei de la Milano
foto: Guliver/Getty Images

 

Ea a purtat o rochie preţioasă de mătase cu paiete roşii, iar pe cap o tiara, ce o făcea să arate precum o “regină a frumuseţii”.

Vrea să devină actriţă

Într-un interviu recent, Thylane Blondeau a declarat că îşi doreşte să joace în filme, idolul ei fiind actriţa americană Angelina Jolie. „Ea este modelul meu în ceea ce priveşte actoria. Dacă aş putea juca alături de cineva, cu siguranţă ea ar fi acea persoană“, a declarat tânăra, potrivit The Sun.

 

loading...

Citește și