Cea mai frumoasă femeie din lume, nemulțumită de fundul ei. Tu ce crezi?

jennifer aniston main.jpg

jennifer aniston
Jennifer Aniston e nemulțumită de felul în care arată fundul ei
foto: Hepta

Declarată cea mai frumoasă femeie din lume de revista americană People, actrița americană Jennifer Aniston (47 de ani) a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei.

Fosta soție a lui Brad Pitt pare să traverseze o perioadă fastă a vieții ei. După un mariaj ratat și mai multe relații care au lăsat-o în lacrimi, Jennifer Aniston s-a căsătorit cu francezul Justin Theroux, nu duce lipsă de propuneri pentru a juca în filme și, lucru deloc de ignorat, a fost declarată recent cea mai frumoasă femeie din lume de revista americană People.

Dar cum nimeni nu e perfect, actrița care a interpretat-o pe Rachel din ”Prietenii tăi” are și ea câte ceva să-și reproșeze și nu se sfiește s-o facă în public. Cel mai mare complex al ei este, dacă e s-o credem, posteriorul. ”Nu mi-au plăcut niciodată fesele mele”, a declarat deschis Jennifer pentru People.

Actrița a dezvăluit că face sport cel puțin șase zile din șapte, în jur de o oră pe zi. Un ritm susținut, e adevărat, dar care își arată roadele. Jennifer preferă sportul pentru a-și păstra silueta și își acceptă corpul așa cum e, cu bune și cu rele, și se declară cu totul împotriva chirurgiei estetice.

”Astăzi oamenii plătesc pentru a se injecta”, a observat actrița cu regret, mândrindu-se totodată că nu  cedat tentației de a apela la ”minunile” chirurgiei estetice, precum multe dintre colegele ei de generație.

 • jennifer aniston
  Jennifer Aniston, sexy la 47 de ani
  foto: Getty Images
 • jennifer aniston
  Jennifer Aniston, sexy la 47 de ani
  foto: Getty Images
 • jennifer aniston
  Jennifer Aniston, sexy la 47 de ani
  foto: Getty Images
 • jennifer aniston
  Jennifer Aniston, sexy la 47 de ani
  foto: Getty Images
 • Maximize

1/4
Loading...

Citește și

 • N-au apucat să sărbătorească opt luni de la căsătorie, că deja se pregătesc de divorţ. Revista americană “National Enquirer” l-a prins pe Justin Theroux (44 de ani) plecând dimineaţa din casa unei blonde sexy.

 • justin theroux gol pusca

  I-am plâns de milă atunci când Angelina Jolie i l-a suflat pe Brad Pitt, însă acum ne dăm seama că ce era pentru Jennifer Aniston era pus deoparte și aștepta să fie revendicat. Glumim, desigur, însă nu putem nega faptul că Jennifer Aniston a traz lozul cel norocos cu Justin Theroux. Este tânăr, o iubește și este incredibil de HOT!

 • Jennifer Aniston si Justin Theroux

  Nu se căsătoresc până nu ajung la o înţelegere privitoare la avere! Jennifer Aniston trebuie să renunţe la 110 milioane de dolari, dacă vrea să se mărite cu Justin Theroux.

 • Jennifer Aniston Cake machiaj urata

  E adevărat că multe dintre femei încep să se neglijeze după ce se căsătoresc, însă sperăm că nu este cazul și actriței Jennifer Aniston. Nu de alta, dar ar fi păcat ca imaginea de divă pe care și-a menținut-o în atâția ani să se ducă pe apa sâmbetei așa de ușor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1