Cea mai curajoasă ședință foto! Emily Ratajkowski, călare și complet goală

emily2.jpg

emily Ratajowski
Emily Ratajowski, unul dintre cele mai în vogă modele ale momentului
Foto: arhivă personală

Emily Ratajkowski (25 de ani) este unul dintre cele mai în vogă modele ale momentului. Pe cât de căutată de casele de modă și de reviste, pe atât de îndrăzneață este. Nu are nicio problemă în a poza cu cât mai puține haine, și de ce ar avea când are un asemenea trup fără cusur?!

Doar sfârcurile i-au fost acoperite de pletele lungi și brunete în shooting-ul al cărei protagonistă a fost frumoasa cu trup de zeiță. Curajoasă, Emily a renunțat complet la haine și a pozat călare pe un armăsar alb, întruchipând-o pe Lady Godiva, cea care a călărit goală pe străzile din Coventry pentru a obține o scădere a taxelor apăsătoare impuse de soțul ei arendașilor săi.

emily1.jpg

emily Ratajowski
Emily Ratajowski a întruchipat-o pe Lady Godiva
Foto: Instagram Harper's Bazaar

 

Nu este de mirare de ce Emily a ales să pozeze în această ipostază pentru varianta americană a revistei "Harper's Bazaar". Tânăra este obișnuită să susțină diversele cauze, așa că și această ședință foto poate fi considerată un protest pentru libertatea de exprimare. Acum ceva timp, când selfie-ul nud al lui Kim Kardashian a creat isterie pe Internet, Ratajowski a sărit să o apere și a pozat în sânii goi.

emily.jpg

emily Ratajowski
Emily Ratajowski a renunțat de tot la haine pentru cel mai recent pictorial
Foto: Instagram Harper's Bazaar
loading...
Loading...

Citește și