Cea mai cunoscută bloggeriță de modă, într-o bluză din zale și fără sutien la Cannes

camille-charriere-portret.jpg

camille charriere la cannes
Camille Charrière a făcut senzație la Cannes, cu o bluză din zale
foto: Getty Images

Camille Charrière, una dintre cele mai influente bloggerițe din industria modei, a făcut senzație la evenimentul Chopard organizat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Tânăra a purtat, pe lângă bijuteriile cu diamante ale casei, o bluză originală, din zale aurii.

Ca să fie sigură că va atrage toate privirile asupra bijuteriilor Chopard pe care le purta, tânăra a ales pantaloni negri, un taior clasic și o bluză din zale cu ochiuri atât de mari, încât numai o minune a făcut ca sânii să nu rămână descoperiți în agitația de pe covorul roșu. N-ar fi fost primul accident de acest fel de la ediția actuală a festivalului.

camille-charriere.jpg

camille charriere la evenimentul chopard de la cannes
Camille Charrière a ales o bluză din zale pentru evenimentul Chopard de la Cannes
foto: Getty Images

 

Veche colaboratoare a unor branduri de renume, precum Chloé, Mango, H&M, Tommy Hilfiger și Harrods, Camille Charrière a avut grijă să prezinte bijuteriile de la Cannes pe pagina personală de Instagram, urmărită de peste 700.000 de persoane. ”Sunt ale mele pentru aproximativ 12 ore”, a adăugat bloggerița.

Cine este Camille Charrière

Născută dintr-o mamă englezoaică și tată francez, Camille Charrière a crescut în Paris, într-o casă plină de intelectuali, unde nu a fost deloc încurajată în direția unei cariere în domeniul industiilor creative. După ce și-a luat licența în drept la Universitatea Paris Nanterre, tânăra s-a mutat la Londra, unde cariera ei în domeniul justiției și al finanțelor a fost foarte scurtă.

În 2010 s-a lansat în lumea modei, prin intermediul blogului Camille Over the Rainbow – un univers paralel în care evada după slujbă. Acesta a fost pașaportul ei spre colaborarea cu site-uri importante de modă și mai poi cu branduri importante din domeniu.

 

Citește și:

Membră a familiei regale, cu sânii goi la Cannes! S-a văzut tot prin rochia transparentă

Isabelle Adjani și-a ”înghețat” fața. Cum a apărut cea mai frumoasă actriță din lume la Cannes

Loading...

Citește și