Odraslele de la Hollywood, copiile fidele ale părinților celebri

m124_foto-2-3-col-2019-foto.jpg

Joseph Baena e la fel de muşchiulos, la 22 de ani, ca şi celebrul său tată, Arnold Schwarzenegger, la 30 de ani
foto: guliver gettyimages/afp/profimedia/instagram

Vor să ajungă la fel de celebri! Este deja o modă la Hollywood ca odraslele starurilor să-şi imite întru totul părinţii. Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger, este cel care se străduieşte cel mai mult să fie copia tatălui.

Arnold Schwarzenegger (72 de ani) e foarte mândru de fiul pe care i l-a născut menajera familiei, Mildred Baena (58 de ani).

Băiatul, Joseph Baena, în vârstă de 22 de ani, îi seamănă leit. Dezvăluirile din 2011 despre existenţa lui au dus la destrămarea căsniciei de 25 de ani a starului cu Maria Shriver.

m224_foto-4-2019-gettyimage.jpg

Maya Hawke Thurman, de 20 de ani, o copiază pe mama ei, Uma Thurman, de 49 de ani, în tot ce face
foto: guliver gettyimages/afp/profimedia/instagram

Însă scandalul s-a stins cu timpul, iar actorul a ajuns să fie fericit că băiatul, pe care l-a recunoscut abia în urmă cu 8 ani, îi calcă pe urme. Joseph face culturism şi a ajuns ca să arate exact cum era celebrul său tată în urmă cu 42 de ani.

Băiatul are muşchii la fel de dezvoltaţi ca Arnold, fiindcă trage la fel de mult de fiare, cum a tras şi el, şi, în plus, are şi trăsăturile lui exacte. Scott Eastwood, de 33 de ani, îl imită şi el pe tatăl lui, Clint Eastwood (89 de ani).

Rezultat din relaţia pe care Clint a avut-o cu Jacelyn Reeves, Scott este deja şi el un actor talentat la fel ca părintele său.

Tânărul se consideră cowboy ca şi actorul veteran şi ridică greutăţi pentru a fi la fel de musculos şi de impozant ca şi el. Maya Hawke Thurman, de 20 de ani, seamănă şi ea bine cu mama sa faimoasă, Uma Thurman (49 de ani) şi o imită. Maya este talentată ca şi vedeta şi îi calcă deja pe urme.

m324_foto-6-2016-scott-east.jpg

Scott Eastwood ridică greutăţi cum făcea tatăl lui, Clint Eastwood, la 26 de ani
foto: guliver gettyimages/afp/profimedia/instagram

Ea şi-a făcut de mult debutul pe ecran, într-un serial din 2017, numit „Little Women”. A primit şi alte roluri în scurtă vreme. A mai jucat în filmele “Stranger Things” şi “A fost odată la Hollywood”. 

În plus, Maya se îmbracă mereu elegant ca şi mama ei.

Picioare lungi, superb sculptate, păr bogat blond ca şi mama ei, Kim Basinger (65 de ani)! Aşa poate fi portretizată în câteva cuvinte Ireland Baldwin, care are vârsta de 24 de ani.

m424_foto-8-2017-profimedia.jpg

Ireland Baldwin, de 24 de ani, are un trup perfect, ca şi mama ei, Kim Basinger, la 29 de ani
foto: guliver gettyimages/afp/profimedia/instagram

Ea este singura fiică a lui Kim din căsnicia cu Alec Baldwin. Ireland ştie că arată precum mama ei, în anii de glorie, şi o copiază întru totul. Şi-a început cariera ca fotomodel, ca şi Kim Basinger, şi apoi a devenit actriţă, ca şi aceasta.

 

Loading...