Ce transformare! Uite ce s-a ales de fratele boschetar al Madonnei...

spl531510_001.jpg

anthony ciccone, madonna, cersetor
Anthony Ciccone a ajuns de nenumărate ori la poliţie din cauza bătăilor cu alţi boschetari
foto Guliver / Splashnews

Cine ar fi crezut că sfintele sărbători de Crăciun pot produce miracole în familiile distruse? Fratele Madonnei, Christopher Ciccone (57 de ani) a declarat oficial că oaia neagră a familiei Anthony Ciccone (61 de ani) s-a dat pe brazdă şi s-a întors acasă. Boschetarul care îşi făcea veacul beat criţă pe sub poduri a renunţat în final la alcool.

Timp de mai bine de şapte ani, Anthony Ciccone (61 de ani) a bântuit pe străzi şi a trăit din mila trecătorilor, în ciuda faptului că sora lui Madonna (58 de ani) are o avere estimată la peste 800 de milioane de dolari. Cu chiu cu vai un alt frate de-al divei, Christopher a reuşit să îl culeagă de sub poduri şi să îl ducă într-un ospiciu unde a început o cură de dezalcoolizare. Fratele cel mai mare a avut câteva tentative de a evada, din ospiciu, dar i-a fost ruşine faţă de familia fratelui său.

Madonna, anthony ciccone, boschetarZoom
Anthony ajunsese să cerşească prin centre comerciale bani pentru băutură
foto Guliver / Splashnews

Aşa se face că, de Crăciun, Anthony Ciccone a petrecut pentru prima oară după mult timp sărbătorile de iarnă în faţa mesei, înconjurat de familie. Madonna a petrecut sărbătorile de iarnă în Lisabona, Portugalia împreună cu copiii ei şi le-a transmis fraţilor urările tradiţionale prin telefon. Anthony Ciccone, 61 de ani, devenise un boschetar extrem de popular în Michigan. El şi-a acuzat sora mai mică în repetate rânduri că „nu are grijă de el”, în schimb face campanii de salvare a „necunoscuţilor”. Christopher Ciccone a povestit că Madonna a plătit tratamentul de dezalcoolizare al lui Anthony şi a achitat integral nota de plată de la clinica privată Dann’a House. La această clinică alcoolicii sunt recuperaţi cu... alcool.

Madonna, anthony ciccone, boschetarZoom
Madonna şi-a felicitat fratele că a scăpat de "demonul alcoolului", specific familiei Ciccone
foto Guliver / Splashnews

Pacienţii sunt îmbuibaţi cu atâta băutură câtă pot duce. În paralel, au loc şedinţe de terapie, meditaţie de relaxare şi li se administrează o medicaţie strictă. La auzul veştii, Madonna şi-a felicitat fraţii pentru că au ieşit învingători în lupta cu demonii familiei.

loading...
Loading...

Citește și

  • varsta, fata, maini, vedete, hollywood

    Chipul poate să mintă în privinţa vârstei, însă mâinile niciodată. Injecţiile cu Botox alungă ridurile de pe chip şi fac obraz de bebeluş oricărei dive. Specialiştii britanici au luat mâinile vedetelor la control şi rezultatul a fost şocant.

  • madonna sani fund met gala

    Diva a fost prezentă la Met Gala (cunoscut și drept Costume Institute Gala n.r), evenimentul unde toate celebritățile se întrec în costumații îndrăznețe. Madonna (57 de ani) a optat pentru o ținută care i-a lăsat mască pe toți cei prezenți la Metropolitan Museum din New York, luni (2 mai). Artista a purtat un body care i-a lăsat sânii și fundul la vedere.