Ce ținute vor îmbrăca vedetele la premiile Oscar: „Vom vedea culori strălucitoare”

gettyimages-645732660.jpg

oscar
Un designer este convins că vedetele vor purta ținute extrem de colorate, contrastante cu sobrietatea de la Globurile de Aur
Foto: Getty

Ceremoniile de decernare a premiilor de film sunt întotdeauna și un prilej de etalare a opulenței vestimentare, de promovare a modei, în special prin intermediul ținutelor feminine. Dacă la Globurile de Aur și premiile BAFTA actrițele au purtat negru pentru a denunța nederptățile la care-s supuse, la Oscaruri s-ar putea să vedem cu totul altceva, e părerea unui designer.

La Globurile de Aur și la premiile BAFTA, actrițele au purtat ținute sobre pentru a denunța abuzurile sexuale și alte nederptăți la care sunt supuse femeile din industria filmului, dar Oscarurile ar putea aduce o explozie de culori.

„Cred că vom vedea o mulţime de culori strălucitoare. Cred că în acest an, ceremonia Oscarurilor va fi mai mult despre sărbătorire decât despre momente sumbre, ca la Globurile de Aur”, spune designerul Dustin Zuber, potrivit Digi24. De asemenea, el este de părere că noaptea Oscarurile va fi ocazia prin care actrițele vor experimenta o paletă largă de culori, dar galbenul și rozul sunt culorile predilecte care vor domina.

„Un aspect important pe care trebuie să-l iei în calcul este faptul că vei fi îmbrăcat în acea ţinută timp de 10 ore, aşa că un aspect important este confortul. Dincolo de asta, trebuie să iei în calcul silueta ta, ce fel de culori ţi se potrivesc... Acesta este un fel de finală a galelor cinematografiei, aşa că trebuie să faci o impresie bună. Dacă te uiţi la Meryl Streep sau chiar la Allison Janney, ele sunt persoane care îşi adaptează ţinutele la evenimentul respectiv. Arată mereu sofisticat şi elegant, au un cu totul alt stil faţă de Jennifer Lawrence, de pildă, dar cred că Meryl Streep iese în evidenţă, e uimitoare”, mai spune Dustin Zuber.

Loading...

Citește și

  • foto

    În noaptea de 4 spre 5 martie are loc cea mai aşteptată gală de premiere din industria cinemtografiei americane: Premiile Oscar 2018. Pregătirile sunt în plină desfăşurare, iar vedetele îşi pregătesc ţinutele elegante şi discursurile memorabile pe care le vor ţine în cazul în care vor pleca acasă cu una dintre râvnitele statuete de aur. Iată care sunt cele mai importante informaţii pe care trebuie să le ştii despre premiile Oscar de anul acesta.

  • FOTO

    Decernarea premiilor Oscar repezintă cel mai aşteptat moment în industria cinemtografică, iar actorii depun eforturi, uneori inumane, pentru a-şi asigura un loc pe lista celor nominalizaţi. Iată care sunt sacrificiile pe care actorii sunt dispuşi să le facă pentru a se asigura că vor pleca acasă cu o statuetă de aur.