Ce ținute provocatoare a avut J. Lo la Premiile Latin Grammy! S-a văzut tot

j_lo_1.jpg

jennifer lopez
Toate privirile au fost îndreptate către formele apetisante ale lui Jennifer Lopez
Foto: Getty

Jennifer Lopez (47 de ani) surprinde mereu cu formele sale apetisante. Frumoasa artistă a participat recent la Larin Grammy Awards, unde și-a bucurat fanii cu vocea sa încântătoare, dar și cu ținutele sale extrem de îndrăznețe și provocatoare.

Joi, 17 noiembrie, în cadrul Latin Grammy Awards, J Lo s-a asigurat că toate privirile au fost ațintite către ea și mai exact, către posteriorul ei „legendar” care a făcut furori în rochiile interzis de sexy. După cum scrie Daily Mail, artista a cântat pe scenă și alături de fostul său soț, Marc Anthony, care a părut și el surprins de strălucirea fostei sale partenere.

j_lo_2.jpg

jennifer lopez
A cântat pe scenă alături de Marc Anthony
Foto: Getty

Una dintre rochiile pe care le-a purtat pe scenă și care i-a impresionat pe fani și Marc Anthony a fost albă, dantelată și asimetrică, care a incitat imaginația privitorilor prin senzualitatea ei. Rochia a fost atât de transparentă, încât în lumina reflectoarelor și în urma mișcărilor scenice, s-au putut vedea multe detalii picante.

j_lo_3.jpg

jennifer lopez marc anthony
S-a văzut tot prin rochia transparentă
Foto: Splash News

Cu toate că ea și Marc Anthony s-au despărțit cu ceva vreme în urmă, cei doi au continuat să colaboreze pe plan profesional, lucrând împreună în acest an la un nou album muzical în limba spaniolă. „Sunt atât de încântată și privesc cu optimism la această nouă călătorie muzicală pentru a-mi celebra rădăcinile latine alături de Marc și de familia Sony/Magnus”, a declarat J Lo.

j_lo.jpg

jennifer lopez
Și-a lăsat sutienul acasă și a purtat un decolteu foarte generos
Foto: Splash News

O altă ținută în care a făcut furori a fost o salopetă din borderie, mult mai transparentă decât rochia albă. Având un model floral, cu sânii goi, acoperiți discret de materialul subțire, cu un decolteu foarte generos și transparentă la posterior, ținuta provocatoare a lui Jennifer Lopez a atras privirile tuturor.

jennifer_lopez.jpg

jennifer lopez
A fost o ținută cu vedere la posterior
Foto: Splash News

 

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1