Ce tatuaj mare are Scarlett Johansson pe spate!

s115_foto-2-2-col-profimedia-0477112180.jpg

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a venit special îmbrăcată într-o costumaţie care să lase la vedere «opera de artă»
Foto: Profimedia

Sexy şi cu spatele gol! Aşa s-a prezentat actriţa Scarlett Johansson la premiera noului ei film, “JoJo Rabbit”, care a avut loc, marţi seară, în Los Angeles. Asta ca să i se vadă bine tatuajul de pe spate.

Actriţa Scarlett Johansson (34 de ani) a ţinut să-şi arate imensul tatuaj pe care îl poartă pe spate. Acesta constă într-o creangă cu trandafiri, stilizată, şi un miel care o reprezintă pe fetiţa ei Rose (n.r. în traducere trandafir, în limba engleză) Dorothy, în vârstă de 5 anişori.

Tatuajul porneşte din mijlocul spatelui şi coboară până la talie. Vedeta este foarte încântată de “opera de artă” pe care o poartă pe spinare. La premieră, se întorcea mereu cu spatele la camerele de fotografiat şi de filmare, pentru ca să i se vadă mai bine. S-a îmbrăcat într-o ţinută pe bază de roz ca să se asorteze cu trandafirii desenaţi, deşi aceştia nu sunt coloraţi.

s215_foto-1-3-col-gettyimages-1181335148.jpg

Scarlett are tatuată o creangă cu trandafiri şi un miel
Foto: Getty Images

De altfel, lui Scarlett îi plac foarte mult tatuajele. Ea mai are şi alte tatuaje pe corp. Pe locul unde de obicei se pun brăţările, la mâna dreaptă, are o inscripţie “I love NY” (nt. Iubesc New York-ul). Pe coasta din stânga, în partea din faţă, mai are tatuat un trandafir, despre care spune că simbolizează un nou început în viaţă. Pe coasta dreaptă are desenată o pană, dedesubt de care e scris “Eşti norocoasă”.

Mai are tatuat pe corp logo-ul filmului “Răzbunătorii” şi logo-ul filmului “Omul de oţel”. Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, între 2008- 2011, şi cu jurnalistul francez Romain Dauriac, între 2014-2017. Din a doua căsnicie o are pe fetiţa Rose Dorothy. Din 2017, Scarlett Johansson se iubeşte cu actorul Colin Jost (37 de ani), care actualmente este logodnicul său. Actriţa are o avere de 165 de milioane de dolari.

Şi ei au spinarea plină de «desene»

Ben Affleck, de 47 de ani, are şi el ditamai tatuajul de prost gust pe tot spatele. 

Actorul a susţinut, sus şi tare, în urmă cu câţiva ani, că e fals, însă apoi s-a dat de gol că are tatuată, aproape tot spatele, pe Pasărea Phoenix. Angelina Jolie (44 de ani), care are o avere de 100 de milioane de dolari, are 20 de tatuaje. 

s315_foto-3-2-col-profimedia-0366250740.jpg

Affleck are desenată o Pasăre Phoenix oribilă
Foto: Profimedia

La evenimentele mondene, diva îşi expune spatele plin de inscripţii: un citat al scriitorului Tennessee Williams şi coordonatele geografice ale locurilor unde s-au născut copiii ei, trei adoptaţi, Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), şi trei biologici, Shiloh (13 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 11 ani. Mai are desenate două simboluri budiste şi un templu şi un tatuaj dedicat lui Maddox. 

s315_foto-4-2-col-gettyimages-1178240121.jpg

Angelina e plină de inscripţii şi simboluri
Foto: Getty Images

Înainte de a se despărţi de Brad Pitt (55 de ani), în 2016, după 12 ani, Angelina şi-a făcut împreună cu acesta o nouă serie de tatuaje, cu aceeaşi cerneală, ca să-i lege pe veci. Efectul a fost contrar.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1