Ce tânăr era pe când a început să joace în ”Tânăr şi neliniştit”! Cum arată, după 30 de ani, actorul Peter Bergman?

peter_bergman.png

Peter Bergman, la începutul carierei lui
foto: arhivă

A fost ales pentru rolul lui Jack Abbott în longevivul serial de televiziune ”Tânăr şi neliniştit” în octombrie 1989. De atunci, starul s-a impus drept unul dintre cele mai importante personaje, cu o carismă îmbatabilă.

Iar asta i-a adus nu mai puţin de 19 nominalizări la premiile Emmy, la categoria ”Outstanding lead actor”, şi trei câştiguri, în anii 1991, 1992 şi 2002. Aceste premii, dar şi cele două trofee Soap Opera Digest, l-au transformat pe Bergman în cel mai premiat actor din ”Tânăr şi neliniştit”.

Înainte de „Tânăr şi neliniştit”

Copilăria a fost una instabilă pentru Peter Bergman. Ca fiu al unui ofiţer din Armata Navală a SUA, Peter s-a mutat de nouă ori alături de familia lui înainte de a intra în clasa a opta. Experienţa acumulată, însă, l-a făcut să dea la facultate de artă dramatică, pe care a şi absolvit-o în 1974. Imediat după, acesta şi-a exersat talentul în teatre regionale şi prin câteva reclame difuzate de toate televiziunile naţionale. Aşa a şi fost remarcat şi, ulterior, cooptat în serialul ”All my children”. 

Iată cum a ajuns să arate celebrul actor!

 

Loading...