Ce soră sexy are Kate Moss! Are 20 de ani și parcă e copia din tinerețe a fotomodelului

lottie_moss.jpg

lottie moss kate moss
Ea e Lottie Moss, sora lui Kate Moss
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Pe Kate Moss o știu mii de oameni din întreaga lume, fiind una dintre cele mai celebre și ma frumoase fotomodele. Ce nu știu mulți, însă, e că ea mai are o soră mai mică, de doar 20 de ani, care e cel puțin la fel de superbă ca ea.

Numele ei este Lottie Moss și îi calcă surorii sale mai mari pe urme în ceea ce privește cariera în modeling. Frumoasa blondină a încheiat un contract de colaborare cu PacSun, un brand de haine, căruia îi prezintă piesele vestimentare într-un pictorial sexy, notează Fashion Gone Rogue.

lottie moss kate mossZoom
Sora lui Kate Moss, o tânără încântătoare care calcă pe urmele fotomodelului
Foto: Hepta

Surioara lui Kate Moss este o tânără încântătoare, pasionată de festivaluri de muzică, de propriile tatuaje și adoră culoarea roz. Frumoasă, sexy și cu o atitudine care se potrivește perfect cu industria modei, în care a început să activeze, Lottie îi seamănă leit surorii sale.

lottie moss kate mossZoom
Lottie Moss și-a început și ea cariera în modeling
Foto: Hepta

Nu de puține ori, și din cauza diferenței de vârstă dintre ele, mulți au tendința să creadă că este chiar fiica lui Kate Moss.

lottie moss kate mossZoom
Lottie Moss parcă ar fi copia fidelă din tinerețe a lui Kate Moss
Foto: Hepta
loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Kate Moss (44 ani) este, incontestabil, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea s-a bucurat de o carieră de succes în industria modei și a realizat zeci de ședințe foto care i-au adus admirația oamenilor din întreaga lume. Fotografii profesioniști recunosc faptul că are un magnetism aparte și colaborează cu drag cu vedeta.

  • kate moss

    Când faţa ta valorează 80 de milioane de dolari, ai grijă, şi nu laşi vârsta să ţi-o şifoneze! Kate Moss se laudă cu un ten impecabil la cei 43 de ani ai ei. Pentru mulţi tinereţea ei este un veritabil şoc pentru că toată lumea ştie că „îi place viaţa”, obişnuieşte să tragă la măsea şi nu a fost niciodată o fată cuminte.