Ce sexy! Selena Gomez şi-a surprins fanii ieşind pe stradă într-o rochie transparentă

Selena Gomez

Selena Gomez
Selena a uimit pe toată lumea cu ţinuta ei sexy la temperaturi foarte scăzute
Foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Cântăeraţa şi actriţa Selena Gomez s-a făcut de râs ieri în Londra. Toată lumea i-a văzut sânii prin rochia transparentă.

Paparazzii din capitala britanică au reuşit s-o surprindă pe Selena Gomez (25 de ani) într-o ipostază incendiară. Vedeta nu avea sutien şi purta o rochie transparentă prin care i se vedeau sânii cu sfârcurile proeminente. Deşi era foarte frig, diva nu a renunţat la obişnuietele sale ţinute sexy.

Selena Gomez

Selena Gomez
I se văd sânii prin rochie
Foto: Hepta
Toate capetele s-au întors după ea ca s-o admire. Selena s-a împăcat nu demult cu iubitul ei Justin Bieber şi e din nou fericită. Selena Gomez a dezvăluit în acest an că i s-a transplantat un  rinichi de la o prietenă, din cauza bolii de care suferă de câţiva ani. Lupusul  este o boală cronică inflamatorie autoimună a ţesutului conjunctiv, ceea ce înseamnă că organismul îşi distruge propriile ţesuturi. Boala este caracterizată de apariţia unor reacţii inflamatorii cu localizări multiple şi este asociată cu producerea de anticorpi direcţionaţi împotriva antigenelor nucleare, citoplasmatice şi membranare.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1