Ce secrete ascunde locul unde s-au îndrăgostit unul de altul Regina Elisabeta și Prințul Filip

printul_filip_99_de_ani.jpg

Prințul Filip a împlinit 99 de ani. (Foto: Facebook The Royal Family)
Citeste tot despre: 

Deşi nu se dă în vânt după apariţii publice sau aniversări, prinţul consort s-a lăsat fotografiat, de ziua lui, la Castelul Windsor, acolo unde el şi Regina Elisabeta s-au izolat pe perioada pandemiei.

În semn de respect şi pentru a transmite un mesaj simbolic cu prilejul împlinirii venerabilei vârste de 99 de ani, soţia lui, Regina Regatului Unit, a accesorizat rochia înflorată, creată de Angela Kelly, cu o broşă în formă de inimă cu diamant Cullian V. De altfel, aceasta este prima fotografie oficială cu cei doi de la începutul anului, demonstrând că zvonurile legate de sănătatea şubredă a prinţului consort nu au o bază reală. Prinţul a fost foarte rar văzut  după retragerea sa din mediul public în 2017. Surse de la palat spun că cei doi vor celebra acest eveniment la un prânz special şi intim, iar familia nu este invitată, momentan.

Considerat unul dintre cele mai vechi castele locuite din Europa şi, totodată, locul în care, în plin Război Mondial, Prinţul Filip s-a apropiat de cea care avea să-i rămână soţie până astăzi, Windsor a devenit simbol al unei civilizaţii întregi.

 

Citește continuarea aici!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1