Ce scrie în certificatul de deces al lui Luke Perry

Luke Perry

Luke Perry a decedat cu adevărat în urma unui AVC, potrivit certificatului de deces
Luke Perry a fost înmormântat în cea mai strictă intimitate
Foto: Guliver Getty

Luke Perry, binecunoscut pentru rolul lui din serialul “Beverly Hills, 90210”, a murit din cauza unui accident vascular cerebral ischemic, stă scris în certificatului său de deces. Actorul a fost înmormântat la Dixon, în Tennessee.

Luke Perry, binecunoscut pentru rolul Dylan McKay din serialul “Beverly Hills, 90210”, a murit cu adevărat în urma unei congestii cerebrale, potrivit certificatului său de deces. Starul a fost înmormântat luni, 11 martie, în Dixon, Tennessee. Însă informaţia s-a aflat abia acum. Înmormântarea a avut loc în cea mai strict intimidate. După ce a suferit un AVC masiv, cu câteva zile înainte de a muri, Perry nu şi-a mai recăpătat cunoştinţa niciodată. În timp ce au continuat omagiile din partea apropiaţilor săi, site-ul TMZ.com a dat publicităţii certificatul său de deces.

Cine va moşteni averea lui Luke Perry

Înainte de a muri, Luke Perry a dat dispoziţii privitoare la moştenirea pe care a lăsat-o. Starul şi-a făcut testamentul în urmă cu câţiva ani. În 2015, după o primă alertă de criză de inimă, a decis să-l redacteze ca “să nu lase lucrurile la întâmplare”. Cei doi copii ai săi, Sophie, de 18 ani, şi Jack, de 21 de ani, vor moşteni averea tatălui său. “Luke îşi iubea copiii mai mult decât orice pe lume”, potrivit unei surse citate de Radar Online. Actorul s-a stins din viaţă în ziua de 4 martie. În certificatul de deces al lui Luke Perry scrie că a decedat în urma unui accident vascular cerebral ischemic.

Loading...