Ce romantic e James Bond în vacanţă! Pierce Brosnan și soția, escapadă în Portofino

b115-foto2-135-90-profimedia-0477775783.jpg

Keely se pregăteşte să sărute mâna soţului
Foto: Profimedia

Vor să arate cât de mult se iubesc! Pierce Brosnan, bine cunoscut mai ales din filmele din seria James Bond, şi-a dus soţia în vacanţă în faimoasa staţiune Portofino, din Italia.

Pierce Brosnan (66 de ani) e nedespărţit de soţia sa, jurnalista Keely (56 de ani), care l-a ajutat să treacă peste cel mai greu hop din viaţă: pierderea -“femeii vieţii lui”: fosta lui nevastă, Cassandra Harris. Aceasta a fost răpusă de cancer, în 1991, la vârsta de numai 43 de ani. 

După ce a plimbat-o în Islanda, Pierce a dus-o, recent, pe Keely, în Portofino, unde a sărutat-o pe gură în plină stradă. Nu ratează nici un moment să-i arate cât este de romantic şi cât de mult o iubeşte. 

Dar nici ea nu ratează nici o ocazie ca să arate cât de mult îl adoră. Tot în vacanţa din Portofino, paparazzi au surprins-o pe Keely în timp ce îi săruta cu foc mâna lui Pierce. 

b215-foto1-140-190-profimedia-0477775674.jpg

Pierce şi Keely au vrut să arate cât de mult se iubesc
Foto: Profimedia

 

Ei s-au plimbat prin staţiune ţinându-se de mână ca adolescenţii îndrăgostiţi. Pierce Brosnan şi Keely s-au cunoscut în 1994, în Mexic, şi s-au căsătorit în 2001 în Irlanda. Starul are mereu grijă să-şi ia pauze de la filmări pentru a o plimba şi a-i fi alături cât mai mult timp. 

Pierce Brosnan s-a căsătorit cu Keely Shaye Smith la 4 august 2001. Ei au împreună doi copii, Dylan Thomas Brosnan (22 de ani) şi Paris Beckett Brosnan (18 ani). Înainte de căsătorie, Keely avea o siluetă perfectă. Se întreţinea mergând la sală şi făcând cure drastice. 

Naşterile au avut însă un efect dezastruos asupra siluetei ei.  Pierce  are o avere de 100 de milioane de dolari.

 

Citește și:

Pierce Brosnan, romantic incurabil! Cât de mult îşi iubeşte soţia

Cum se îmbracă elegantul James Bond când face cumpărături cu nevasta

 

 

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1