Ce relație este între Gillian Anderson și ”șeful” ei din ”The Crown”

gillian anderson

Gillian Anderson a ales să nu locuiască împreună cu iubitul
Gillian Anderson i-a pus condiții clare iubitului, Morgan
Foto: Instagram

Puțină lume știe ce relație este între actrița Gillian Anderson și ”șeful” ei din ”The Crown”, Peter Morgan. Ei lucrează pentru prima oară împreună.

Gillian Anderson (52 de ani) și ”șeful” ei din ”The Crown”, scenaristul Peter Morgan (57 de ani), au o relație adevărată de iubire din anul 2016. Ei lucrează pentru prima oară împreună la al patrulea sezon al popularului serial ”The Crown” de pe Netflix, difuzat din 15 noiembrie. Morgan a convins-o pe partenera sa din viața reală să interpreteze rolul fostului premier Margaret Thatcher, după ce alte actrițe britanice au interpretat-o pe ”doamna de fier” cu mult succes. Creatorul serialului lucrează pentru prima oară împreună cu iubita sa. Ea a acceptat, cu o condiție. Să nu trateze nici o temă legată de ”The Crown” în afara platoului de filmare.

Gillian Anderson, actrița din „Dosarele X”, a pozat goală pentru o cauză nobilă

Gillian Anderson e furioasă foc pe David Duchovny! Vezi de ce

Ce condiții respectă cei doi

”Pentru binele nostru și în beneficiul relației, avem limite clare... Eu nu comentez scenariile lui, iar el nu comentează interpretarea mea”, a spus Gillian Anderson într-un interviu pe care l-a acordat pentru ”Harper's Bazaar”. Actrița a știut mereu să separe viața personală de cea profesională. Asta face mereu după ce s-a născut fiica sa, Piper, care are în prezent 26 de ani, născută din mariajul pe care l-a avut cu regizorul Clyde Klot. Anderson mai are doi copii, Oscar, de 14 ani, și Felix, de 12 ani, cu impresarul Mark Griffiths. Pentru copii, ea preferă să nu locuiască împreună cu iubitul. S-a dedicat total copiilor împreună cu care trăiește la Londra. ”Nu locuim împreună, fiindcă, dacă am face-o, ar fi sfârșitul relației noastre. Funcționează mai bine așa. Când ne întâlnim, e minunat”, a spus actrița, cunoscută cel mai bine pentru rolul Agentului Scully din serialul ”Dosarele X”. Adevărul relației dintre Gillian Anderson și ”șeful” ei din ”The Crown” a fost dezvăluit însăși de actriță.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1