Ce pretenţii au vedetele care vin la Diskoteka: Thomas Andres, draperii aurii, Ricchi e Poveri, fasole

25-ricchi-e-poveri.jpg

Ricchi e Poveri

Cei peste 50 de artiști care vor încânta publicul la Diskoteka Festival, între 31 mai şi 2 iunie, vor fi cazați la Hotel Timișoara, într-un decor luxos.

Pentru eveniment a fost contractată o firmă de pază care va asigura securitatea artiștilor. Astfel, hotelul va deveni un fel de cetate fortificată, accesul în incintă fiind permis doar în baza unui act de identitate. 

25-dr-alban.jpg

Dr Alban

Camerele și apartamentele au fost special amenajate în funcţie de cerințele artiștilor. Organizatorii evenimentului au lucrat cu o cunoscută firmă de decorațiuni interioare, pentru a aranja fiecare cameră pe placul vedetelor.

25-haddaway.jpg

Haddaway

Organizatorii au anunţat că au fost comandate inclusiv o plasmă de 160 cm pentru Haddaway, dar și draperii aurii și o tablă de șah în valoare de 1.500 euro, aflate pe lista lui Thomas Anders.

25-sandra.jpg

Sandra

În rest, solicitările s-au rezumat la fructe, anumite tipuri de mâncare, dar și băuturi fine. C.C. Catch a cerut apă plată, sucuri, ceaiuri, „Veuve Clicquot Ponsardin” și „Moet & Chandon”.

25-cc-catch.jpg

CC Catch

Sandra a vrut fructe proaspete, sucuri naturale de fructe, apă plată și căpșuni în backstage, dar și celebra zacuscă românească. Dr. Alban a solicitat apă plată și sucuri, dar și aperitive specifice românești.

Thomas Anders a cerut ceai alb, meniurile proprii şi cola zero, iar Ricchi e Poveri - sarmale, fasole bătută și vin roșu. NANA se dă în vânt după preparate româneşti. 

Loading...

Citește și