Ce picioare păroase are Alec Baldwin! Actorul de 61 de ani și-a dat jos pantalonii în timpul emisiunii

alec_baldwin_pantalonii_jos_1.jpg

alec baldwin jimmi fallon
Alec Baldwin și-a arătat picioarele păroase în timpul emisiunii lui Jimmy Fallon
Captură Video NBC
Citeste tot despre: 

Alec Baldwin nu e în toată firea! Actorul în vârstă de 61 de ani l-a șocat pe moderatorul emisiunii ”The Tonight Show”, de pe postul NBC, când s-a ridicat în picioare și și-a dat pantalonii jos în timpul interviului. El a făcut acest lucru pentru a arăta cât de mult a slăbit. La scurt timp după încheierea emisiunii, lumea a ținut să se amuze de picioarele lui păroase. Baldwin a fost invitat duminică la emisiune pentru a promova ultimul film în care joacă.

Alec Baldwin și-a dat pantalonii jos în timpul unei emisiuni televizate. Actorul în vârstă de 61 de ani a vrut să îl surprindă pe comediantul Jimmi Fallon, de 45 de ani, cu gestul său și a reușit să stârnească aplauze în studioul NBC. ”Nu mă mai cuprind pantalonii. Vrei să vezi cât de mult am slăbit? Ești gata?” și și-a dat pantalonii jos. Jimmy a încercat să îi mascheze lenjeria intimă cu ajutorul unui carton și Alec a punctat: ”E prea mică hârtia aia”. 

Citește și:

Alec Baldwin, mândru de cei 4 copii ai săi

Uite ce bine arată nevasta lui Alec Baldwin după ce a născut 4 copii

alec_baldwin_pantalonii_jos_2.jpg

alec baldwin jimmy fallon
Alec Baldwin i-a zis lui Jimmy Fallon să îi acopere zonele intime cu un carton mai mare
Captură Video NBC

Alec așteaptă copilul cu numărul cinci cu actuala soție

Alec Baldwin a fost invitat în emisiune pentru a promova filmul lui Edward Norton (50 de ani) ”Motherless Brooklyn”. El joacă în această ecranizare alături de Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones și Willem Dafoe. Filmul va avea premiera la 1 noiembrie în SUA și Marea Britanie. Actorul Alec Baldwin (61 de ani) şi soţia sa, Hilaria, de 36 de ani, au anunțat recent că mai așteaptă în copil. Ei sunt deja părinţii a patru progenituri, Carmen, de 6 ani, Rafale, de 4 ani, Leonardo, de 3 ani, şi Romeo, în vârstă de aproape un an. Baldwin mai are o fiică, Ireland, de 24 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (66 de ani), care a durat între 1993-2002.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1