Ce pandemie? Bombele sexy au încins plajele, iar cea mai frumoasă e fiica Monicăi Bellucci

fiica_bellucci.jpg

Deva Cassel are doar 15 ani, dar pozează deja ca un fotomodel de renume
Deva Cassel are doar 15 ani, dar pozează deja ca un fotomodel de renume
foto: Profimedia

Bombele sexy se întrec în fotografii din timpul vacanței mult așteptate! Și în timp ce Nicole Scherzinger se bucură de vremea frumoasă din Caraibe, fiica lui Alec Baldwin, Ireland, se bronzează în Malibu. Deva Cassel, fata Monicăi Bellucci, a rămas în Italia și se dă cu barca pe lacul Como.

Vremea frumoasă i-a făcut pe mulți să uite de pandemia de COVID-19, în ciuda faptului că ieri s-a ajuns la 20,6 milioane de contaminări și 746.000 de decese la nivel mondial. Însă în timp ce mulțimea inconștientă se bulucește pe un colț de plajă, starurile caută locurile ferite.

2deva_cassel.jpg

Deva Cassel, de 15 ani, profită de temperaturile de 36 de grade Celsius din Italia și se bronzează pe lacul Como
Deva Cassel, de 15 ani, profită de temperaturile de 36 de grade Celsius din Italia și se bronzează pe lacul Como
foto: Profimedia

Ce frumoasă e fiica de 15 ani a Monicăi Bellucci!

Deva Cassel, de 15 ani, fiica Monicăi Bellucci (55 de ani) și a lui Vincent Cassel (53 de ani) a profitat de contractul de publicitate semnat cu D&G și s-a bronzat pe o șalupă de pe lacul Como, din Italia. Ea a fost solicitată să pozeze pentru campania D&G și tatăl ei a venit să fie alături de ea. Cassel și Bellucci au fost căsătoriți între 1999 și 2013 și mai au o fiică Leonie, de 10 ani. În prezent Vincent Cassel e căsătorit cu fotomodelul Tina Kunakey cu care are o fetiță, Amazonie, de nici un an.

1nicole_scherzinger.jpg

Nicole Scherzinger, de 42 de ani, se relaxează dând la vâsle în Caraibe
Nicole Scherzinger, de 42 de ani, se relaxează dând la vâsle în Caraibe
foto: Instagram

Nicole Scherzinger dă la vâsle în Caraibe

Nicole Scherzinger, de 42 de ani, din trupa Pussycat Dolls, a evadat în sălbăticia insulei St. Lucia, din Caraibe, alături de iubitul ei Thom Evans. Marți, cântăreața a postat o fotografie în timp ce dădea la vâsle plimbându-se cu placa în largul coastelor. Cu un fizic impresionant, bomba sexy a explicat că povestea de dragoste cu Thom, 35 de ani, este una complicată având în vedere că ea locuiește în Los Angeles, iar el în Londra. De aceea se bucură la maximum de clipele de relaxare din timpul concediilor. Tabloidul ”The Sun” a descoperit ieri de la unul dintre prietenii lui Thom că Nocole ia suplimente de fertilitate pentru că își dorește enorm să rămână însărcinată cu iubitul ei în această vacanță.

Citește și:

Cea mai sexy româncă din lume! Fundul ei face 1,5 milioane $ pe an

Cea mai sexy tipă de pe Instagram a înnebunit Internetul cu pozele astea

3ireland_baldwin.jpg

Ireland Baldwin, de 24 de ani, se bronzează pe plajă dedicată surferilor din Malibu
Ireland Baldwin, de 24 de ani, se bronzează pe plajă dedicată surferilor din Malibu
foto: Profimedia

Ireland Baldwin, sexy în costum de baie galben

Fiica lui Alec Baldwin și Kim Basinger, Ireland, în vârstă de 24 de ani, a fost surprinsă pe plaja din Malibu într-o zonă mai puțin accesibilă publicului larg, destinată exclusiv surferilor. Ireland și iubitul ei Corey Harper, de 25 de ani, s-au bucurat de vremea frumoasă și la un moment dat Corey a luat placa și a ”călărit” câteva valuri. Ireland nu a ratat momentul și i-a făcut câteva poze cu telefonul. Nu de alta, dar merită să aibă o amintire din vacanță pentru că situația privind răspândirea nourului coronavirus se înrăutățește de la o zi la alta și autoritățile vor fi nevoite să închidă iar plajele.

Loading...

Citește și

  • Raluca Sandu îşi dedică tot timpul creşterii fetiţei sale în vârstă de două luni, astfel că nu-şi permite luxul de a se relaxa o zi întreagă la piscină. Pentru că adoră pielea arămie, vedeta a găsit soluţia perfectă pentru un bronz rapid şi de durată: solarul.

  • Alica Schmidt

    Alica Schmidt (21 de ani) a fost numită „Cea mai sexy atletă din lume” de către revista australiană „Busted Coverage”. Superba blondă este cunoscută pentru pozele sexy pe care le postează pe contul său de Instagram și are sute de mii de fani în toată lumea. Chipul angelic și corpul intens lucrat i-au adus faima în toată lumea, însă nemțoaica și-a păstrat modestia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1