Ce mult seamănă fiul lui Delon cu tatăl lui!

Leit tatăl său! La vârsta de 19 ani, Alain Fabien Delon, fiul cel mic al actorului francez Alain Delon, a început să-i semene izbitor. Din păcate, sunt asemănători nu numai ca trăsături, ci şi la temperament!

"La fel de frumos ca şi tatăl!", aşa îl caracterizează ziarul "Bild" pe fiul cel mic al lui Alain Delon (78 de ani), Alain Fabien. Acesta este deja un flăcău chipeş care imită gesturile celebrului tată, chiar şi când fumează cu un aer de superioritate. Alain a avut mult de tras din cauza lui, pentru că a început să se drogheze de la 16 ani.

Numai că "aşchia nu sare departe de trunchi", seniorul ar fi trebuit să-şi amintească că şi el a făcut numai prostii: s-a lăsat de şcoală la numai 14 ani şi a făcut puşcărie în timpul serviciului militar pentru indisciplină. Alain Fabien a împuşcat din greşeală pe fiul unui ambasador la o petrecere, în iulie 2011. Tatăl lui a fost acuzat de implicare în uciderea a doi foşti bodyguarzi în tinereţe. Alain Fabien îi calcă pe urme tatălui şi în cinema. El joacă în "Les Rencontres d'apres minuit", film cu mult sex care a avut premiera acum două zile. Băiatul-problemă este rodul relaţiei starului cu fotomodelul olandez Rosalie Van Breeman (46 de ani). Alain Delon a mai fost căsătorit cu Nathalie Barthelemy (71 de ani) şi a avut mai multe alte relaţii, între care cele cu Romy Schneider şi Mireille Darc.

Alain Fabian Delon- Tânărul de 19 ani a pozat în aceeaşi ipostază ca tatăl său (foto: hepta)


Seniorul a jucat în peste 80 de filme

Alain Delon a jucat în peste 80 de filme. Printre acestea se numără: "În plin soare" (1960), "Rocco şi fraţii săi" (1960), "Ghepardul" (1963), "Samuraiul"(1967), "Clanul sicilienilor" (1969), "Zorro" (1975), "Teheran 43"(1981).


Loading...