Ce mult s-au schimbat actorii din Harry Potter, la 16 ani de la primul film!

actori-harry-potter.jpg

Așa arătau actorii pe vremea când apăreau în ”Harry Potter”
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson au fost protagoniștii primului film ”Harry Potter”, lansat acum 16 ani. De atunci, toți trei și-au dezvoltat cariera actoricească, apărând și-n alte producții de succes. Totuși, ”Harry Potter” a rămas de referință pentru ei, dar și pentru colegii lor. Zilele trecute, trei dintre cei mai iconici actori din respectivele filme fantastice s-au reunit. Haideți să vedem cum arată în prezent!

Emma Watson, Tom Felton și Matthew Lewis au fost cei care s-au reunit și s-au pozat de dragul vremurilor apuse, spre încântarea fanilor nostalgici. Cei trei au apărut pentru prima dată pe micile ecrane acum 17 ani, în rolurile lui Hermione Granger, Draco Malfoy și Neville Longbottom.

Ce-i drept, în prezent, cei trei actori nu mai arată deloc precum o făceau în celebrele filme. Și dacă pe Emma Watson am mai văzut-o de nenumărate ori, ceilalți doi au fost mai ”scumpi” la vedere în ultimii ani.  Tom (30), cel care l-a jucat pe Draco de exemplu, nu mai seamănă deloc cu puștiul blondin, răutăcios, din film. Cât despre cariera lui actoricească, Tom a bifat, recent, un succes răsunător cu rolul lui Julian Albert în ”The Flash”.

Vezi cum arată în prezent și alți actori din ”Harry Potter”!

loading...
Loading...

Citește și