Ce mult au schimbat-o operațiile estetice pe Renee Zellweger! A ajuns de nerecunoscut

renee-zellweger-hp.jpg

Renee Zellweger la SAG Awards
Renee Zellweger șochează cu fiecare apariție a sa
Foto: Profimedia

Celebra actriță Renee Zellweger a suferit transformări radicale în ultimul timp. Celebră pentru rolurile din „Jurnalul lui Bridget Jones” și „Jerry Maguire”, simpatica blondă a atins veritabila vârstă de 50 de ani. Așa cum fac multe femei de la Hollywood, starul a apelat la intervențiile estetice.

Renee Zellweger uimește cu fiecare apariție a ei! Actrița americană a fost distinsă cu premiul pentru Cea mai Bună Actriță pentru rolul din „Judy”, la Premiile Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guils Awards/SAG).

„Ce onoare este să primesc acest premiu de la o familie de actori! Vă mulțumesc mult.”, a spus Renee Zellweger, pe scena de la The Shrine Auditorium, din Los Angeles, potrivit Billboard.

renee-zellweger-sag-3.jpg

Renee Zellweger la SAG Awards
Renee Zellweger are o siluetă de invidiat
Foto: Profimedia

Renee Zellweger, abonată la medicul estetician? Ce intervenții și-ar fi făcut

renee-zellweger-2003.jpg

Renee Zellweger în 2003
Așa arată Renee Zellweger în 2003
Foto: Getty

 

Renee Zellweger este una dintre actrițele care și-au schimbat foarte mult înfățișarea, cu ajutorul operațiilor estetice. Potrivit zvonurilor, blonda este adepta intervențiilor și trece foarte des pe la medicul estetician. Chiar și așa, Renee nu a recunoscut niciodată că și-a adus îmbunătățiri. Chirurgii esteticieni o contrazic, însă, și spun că, pe lângă intervențiile non-invazive precum botox și acid hialuronic, actrița și-a mai făcut și un lifting în zona ochilor. Dovadă este faptul că distanța dintre sprâncene și ochi este mult mai mică decât inainte. Este posibil ca actrița să se fi operat și în zona bărbiei și să-și fi făcut și o rinoplastie. Și imaginile vechi stau drept dovadă, însă starul de la Hollywood nu dorește să vorbească despre intervențiile ei estetice. Poate cel mai mult o dă de gol fruntea mereu netedă, obținută doar cu injecții regulate de Botox.

renee-zellweger-sag-4.jpg

Renee Zellweger la SAG Awards
Actrița se poate lăuda cu o piele netedă și tânără
Foto: Profimedia

 

Cu siguranță, Renee Zellweger este foarte atentă la imaginea ei, iar asta se vede de la o poștă. Actrița are corpul lucrat și tonifiat la sală și mănâncă doar alimente sănătoase. Deși în tinerețe era mai plinuță, actrița a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat, pe care să o mențină de-a lungul anilor cu ajutorul dietei și al sportului.

renee-zellweger.jpg

Renee Zellweger în 2003
Renee era mai „rotunjoară” în tinerețe
Foto: Getty
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1