Ce mașină de lux va conduce Prințul George! Ducele a scos-o din muzeu

printul_george_ducele_william.jpg

printul george ducele william
Ducele William (33 de ani) îl răsfață pe Prințul George
foto: Getty

Primul copil al Ducesei Kate (34 de ani) și a Ducelui William (33 de ani), Prințul George, are un viitor strălucit în față. Chiar dacă acum atenția este concentrată pe mezina familiei, micuța Prințesă Charlotte, dar și pe noua sarcină a lui Kate, cei doi părinți vor să își răsfețe odraslele cum pot mai bine.

Așa se face că William se gândește, deja, la o mașină pentru băiatul lui. Iar pentru că este nerăbdător să-l vadă pe Prințul George în spatele volanului, ducele de Cambridge a și scos bolidul din muzeu, acolo unde se află încă de când el a depășit vârsta necesară pentru a-l conduce, potrivit mirror.co.uk.

Uite cum arată autovehiculul

aston_martin_v8_volante.jpg

aston martin v8 volante
Așa arată un exemplar Aston Martin V8 Volante
foto: Hepta

 

Este vorba desre un Aston Martin V8 Volante în miniatură, pe care William și Harry l-au primit de la Prințul Charles atunci când erau copii, în anul 1988. „Mașina s-a aflat în muzeul Sandringham de mulți ani, după ce William și Harry au crescut, dar le-a aparținut întotdeauna, așa că nu i-a oprit nimic să o folosească din nou”, a declarat o sursă din apropierea familiei regale.

Se pare că Ducele William a scos mașina din muzeu pentru a o recondiționa, întrucât vrea să fie sigur că fiul său o primește în condiție perfectă. Sursa citată mai sus aproximează că Prințul George o va putea conduce peste un an de zile, mai ales că bolidul nu poate depăși viteza de 30 de kilometri la oră.

Loading...

Citește și

 • familia regala

  De când s-a născut, în luna mai a anului 2015, micuța Charlotte i-a „furat” lumina reflectoarelor frățiorului ei mai mare, Prințul George (2 ani). Dacă înainte, Kate și William se plângeau că paparazzi le hărțuiesc băiețelul și le încalcă intimitatea, de această dată, Ducesa de Cambridge este chiar autoarea fotografiei adorabile.

 • william kate middleton george charlotte

  Ducesa de Cambridge (33 de ani) şi soţul ei Prinţul William (33 de ani) vor deveni părinţi pentru a treia oară. O sursă apropiată familiei regale a dezvăluit faptul că cei doi au anunţat cea de-a treia sarcină de Crăciun, iar Prinţul Harry, fratele lui William, a sărit în sus de bucurie la auzul fericitei veşti.

 • familia regala britanica

  Membri ai familiei regale britanice au venit la prânzul organizat anual de Regina Elisabeta (89 de ani), la Palatul Buckingham, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, miercuri (16 decembrie). Prince George (doi ani) nu a lipsit de la eveniment și a venit însoțit de unchiul său, Prințul Harry, și de părinți, Ducesa Kate Middleton (33 de ani) și Prințul William (33 de ani) . Noua generație regală face furori în presa britanică, englezii fiind înnebuniți după micile prințese.

 • printul george merge la cresa

  Până acum s-a bucurat de tot timpul mamei sale, însă cum a intrat în peisaj și surioara lui, e vremea ca cel dintâi născut al Ducilor de Cambridge să meargă la creșă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1