Ce mari sunt copiii lui Beyoncé!

beyonce copii

are 3 copii
Diva, împreună cu fiica, Blue Ivy, de 9 ani, gemenii Sir și Rumi, de 3 ani, și soțul, Jay-Z
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

O poză rară în care apar cei trei copii ai cântăreței Beyoncé (39 de ani), care au crescut mari, a fost dată publicității recent de hair stylistul divei. Diva îi ține departe de public.

Celebra vedetă americană Beyoncé apare tot mai rar pe rețelele sociale, dar petrece timpul în cel mai plăcut mod împreună cu cei trei copii ai ei, care au crescut mari. Iar hair stylistul său, Neal Farinah, a vrut să dovedească acest lucru. De aceea a postat pe rețelele sociale o fotografie în care Beyoncé apare în compania celor trei copii ai ei, Blue Ivy, în vârstă de 9 ani, și perechea de gemeni, Rumi și Sir, dar și a soțului său și a tatălui lor, Jay-Z (51 de ani).

Cum își răsfață Beyonce fetița! Blue Ivy, într-o rochie de 26.000 de dolari

Beyoncé, dată în vileag de primul iubit de când nu mai e virgină 1 Comentariu

Fetița cea mare e foarte răsfățată

Micuții Sir și Rumi, pe care cântăreața îi arată extrem de rar, vor împlini vârsta de patru ani, la 17 iunie. Cu ocazia rarei apariții a acestora, se vede ce mult au crescut. Și Blue Ivy este deja o domnișorică și nu demult a obținut premiul Grammy alături de faimoasa sa mamă. E foarte mofturoasă la mâncare şi bucătarul personal se chinuie să o mulţumească, modelând pastele astfel încât să semene cu dansatorii de balet. De când s-a născut, la spitalul Lenox Hill din New York, părinţii au angajat bodyguarzi numeroşi ca să o păzească. Acum la fel de bine sunt păziți și frățiorii ei. Beyoncé și Jay-Z au sărbătorit luna trecută împlinirea a 13 ani de căsnicie. Cu această ocazie, și-au oferit o escapade romantică în Las Vegas. O poză rară în care apar cei trei copii ai celotr doi, care au crescut mari, a fost dată publicității recent de hair stylistul divei.

Loading...
 
 

Citește și