Ce mare s-a făcut fiul Aliciei Silverstone! Bear Blu are 10 ani, dar e bărbat de nădejde în casă

alicia_silverstone_bear_blu.jpg

Alicia Silverstone, 44 de ani, alături de fiul ei Bear Blu, de 10 ani
Alicia Silverstone, 44 de ani, alături de fiul ei Bear Blu, de 10 ani
foto: Instagram

Alicia Silverstone are toate motivele să fie o mamă mândră! Băiatul Bear Blu al actriței de 44 de ani este ”bărbatul în casă”, la doar 10 ani. Micuțul și-a sărbătorit aniversarea la 5 mai și și-a luat în serios rolul de cap al familiei. Mama lui a divorțat de Christopher Jarecki în 2018, după o căsnicie de 13 ani. Cei doi au pozat la 8 iunie cu prilejul Zilei Mondiale a Oceanului și le-au transmis admiratorilor lor să fie mai atenți cu mediul înconjurător.

Alicia Silverstone  în vârstă de 44 de ani, cunoscută datorită rolului din filmul „Clueless”, din 1995, s-a dedicat întru totul educării fiului ei Bear. Ea a postat recent o fotografie în care apare alături de fiul ei Bear în casa lor din Hollywood Hills, California, SUA. Cei doi au vrut să transmită un mesaj legat de salvarea planetei cu prilejul Zilei Internaționale a Oceanului, care a avut loc la 8 iunie. Alicia e mai preocupată de creşterea copilului ei, Bear Blu  de 10 ani, și vrea ca micuțul să îi calce pe urme și să devină un ambasador al curentului ecologist. În timpul carantinei din cauza COVID-19, actriţa a dezvăluit că face baie împreună cu el şi a scandalizat pe toată lumea.

Citește și:

Alicia Silverstone, de nerecunoscut la plimbare cu câinele

Alicia Silverstone a adoptat curcanul în loc să îl taie de Ziua Recunoștinței. De ce a făcut asta? O spune chiar ea

Alicia Silverstone, acuzată că e o mamă exagerată

Alicia Silverstone i-a lăsat părul lung până aproape de fund fiului ei Bear până la 9 ani. Adesea băiatul a fost confundat cu o fată. El s-a tuns în urmă cu doar câteva luni și a donat podoaba capilară pentru o cauză nobilă. Actriţa a mai provocat dezaprobarea tuturor când a dezvăluit că îşi hrănea fiul cu mâncare gură la gură. Ea l-a alăptat pe copil până la vârsta de 3 ani şi jumătate. Alicia e singură, după ce a dat divorţ de Christopher Jarecki (43 de ani), în luna mai 2018, citând diferenţe ireconciliabile. Ei au decis să împartă custodia fiului lor. Actriţa, care are o avere de 20 milioane $, a mai acceptat să-i plătească fostului soţ o pensie alimentară lunară de 12.000 $. Însă muzicianul va primi acest ajutor numai dacă nu va avea o relaţie stabilă cu altă femeie mai mult de cinci luni într-un an. Alicia spune că îşi mai doreşte un copil și că vârsta nu e o problemă pentru ea. 

Loading...
 
 

Citește și