Ce mai face Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston? Cum s-a serbat de ziua lui

justin_theroux.jpg

Justin Theroux a rămas prieten cu Jennifer Aniston
Justin și-a petrecut ziua cu câinele
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Fostul soț al lui Jennifer Aniston, Justin Theroux, a împlinit 49 de ani, însă din cauza pandemiei de COVID-19, el nu a putut să-și facă petrecere.

Fostul soț al lui Jennifer Aniston, Justin Theroux, a împlinit, în 10 august, vârsta de 49 de ani. Actualmente este unul dintre cei mai curtați celibatari de la Hollywood. Încă este singur. Nici măcar la aniversare nu a avut pe nimeni lângă el, în afară de câinele său. Actorul din ”Zoolander” nu a reușit să-și mai găsească jumătatea după ce a rupt relația cu Jennifer Aniston ăn 2018. A avut doar scurte relații cu actrița Aubry Plaza și cu stilista Chloe Harstein, pe care nu le-a oficilizat. 

Jennifer Aniston, Justin Theroux

Jennifer Aniston, Justin Theroux
Jennifer Aniston şi Justin Theroux
foto: Getty Images

E oficial: Jennifer Aniston şi Justin Theroux au divorţat. Cele 10 cauze care au dus la despărţire

Jennifer Aniston şi Justin Theroux au ajuns la un acord pentru custodia câinilor

Are mare grijă cu cine se mai cuplează

Justin Theroux pare decis să cerceteze mult timp până a se mai lansa într-o nouă relație. Avantajul este că, astfel, nu va mai avea răni profunde de vindecat. De altfel, theroux nu a suferit mult nici după divorțul de Jennifer Aniston. Theroux și vedeta din serialul ”Prietenii tăi” au rămas buni prieteni după divorț. El încă mai comentează în mod regulat cee ace publică Aniston pe Instagram. Cei doi foști iubiți s-au cunoscut în 2012 la turnarea comediei ”Wanderlust”. A fost dragoste la prima vedere și și-au zis ”da” trei ani mai târziu.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1