În ce locuri exotice se relaxează starurile de la Hollywood

22-23-peglob-8.jpg

Mexic: Casa China Blanca, Punta Mita. Cazare: 1.475$ / noapte. Locul preferat de Bradley Cooper şi Irina Shayk

Dai un ban, dar stai în faţă! Ăsta e principiul după care se ghidează starurile de la Hollywood când vine vorba să îşi facă planuri de concediu. Şi cum viaţa de artist nu este aşa simplă după cum pare, majoritatea cheltuiesc peste 1.000 de dolari pe noapte pentru a avea parte de intimitatea la care tânjesc.

Ce aţi face dacă aţi avea în conturi peste 45 de milioane $ şi aţi avea toată planeta la picioare? Cu siguranţă vacanţa ar arăta altfel. Departe de aparatele paparazzilor, de insistenţele vânătorilor de autografe şi de privirile curioşilor, în adevărate paradisuri exotice, acolo evadează starurile de la Hollywood când dispar din lumina reflectoarelor. Iată unde au fost anul trecut vedete precum Kate Moss, Kim Kardashian, Daniel Craig, Angelina Jolie sau Penelope Cruz. 

Bradley Cooper (42 de ani) e îndrăgostit lulea de mai bine de doi ani de fotomodelul Irina Shayk (31 de ani), care îi va dărui anul acesta un prunc. Gurile rele spun că Irina ar fi rămas gravidă în timpul vacanţei petrecute anul trecut în vila Casa China Blanca, din Punta de Mita, în Mexic. Conacul a fost folosit pe post de decor pentru filmul „Riviera Nayarit”, în care a jucat Cooper în 2011, are vedere la ocean, piscină imensă în balcon, pereţi de sticlă şi cinci dormitoare în care pot dormi lejer 10 persoane. Cazarea costă aici 1.475 $ pe noapte, totul e inclus. Cooper are o avere de 45 de milioane $. 

22-23-peglob-11-miami-kim-kardashian.jpg

SUA: Villa Miami Beach, Florida. Cazare: 960$ / noapte. Cuibuşorul de nebunii al lui Kim Kardashian şi Kanye West

 

Vedeta de televiziune Kim Kardashian, 36 de ani, e una dintre cele mai fiţoase celebrităţi din lume. Atunci când vrea să se relaxeze şi să facă plajă merge la vila cu două dormitoare, două terase, sufragerie imensă şi două săli de mese din Miami. Ea adoră să facă baie în jacuzzi montat pe acoperişul care are o suprafaţă de 185 mp. Cazarea aici costă 960 de dolari pe noapte, dar Kim şi soţul ei, Kanye West (39 de ani), au o avere comună de peste 220 milioane $.

22-23-peglob-14-penelope-bahamas-vila.jpg

Bahamas: Bougainvillea House Villa, Insula Out. Cazare: 1.960$ / noapte. Refugiul ideal pentru Penelope Cruz şi Javier Bardem

 

Javier Bardem (48 de ani) şi Penelope Cruz (42 de ani) au o avere de aproape 100 milioane $ şi îşi permit să îşi facă vacanţa în Bahamas. Vila unde stau se cheamă Bougainvillea House, se află pe Insula Out, din Bahamas. Cazarea aici e de 1.960 $ pe noapte. Vila are şapte dormitoare în care pot dormi lejer 18 persoane, are plajă privată, nu are nici o casă în apropiere şi are piscină pe terasă.

22-23-peglob-17-ayrshire-angelina.jpg

Scoţia: Carnell House, Ayrshire. Cazare: 3.050$ / noapte. Cuibuşorul Angelinei şi al lui Brad Pitt

 

Anul trecut, în vară, Brad (53 de ani) şi Angelina (41 de ani) încă mai formau un cuplu de 400 milioane $. Înainte ca Angelina să depună actele de divorţ în septembrie, ei au apucat să „bifeze” un concediu de vis la un conac de secol XIV, cu grădini de 809 hectare, camere medievale şi mobilier din lemn masiv. Conacul are 10 dormitoare în care pot dormi lejer 20 de persoane şi o noapte de cazare costă 3.050 $.

22-23-peglob-20-kate-moss.jpg

Marea Britanie: Lechlade Barnhouse, Cotswolds. Cazare: 5.955$ / noapte. Refugiul ideal pentru Kate Moss

 

Kate Moss (43 de ani) are o avere estimată la 80 milioane $. Ea îşi face vacanţele pe malul lacului Bowmoor, la hanul Lechlade Barnhouse, din Cotswolds. Clădirea are cinci dormitoare în care pot dormi lejer 10 persoane, e ascunsă în pădure şi are terasa către lacul Bowmoor. Cazarea costă 5.955 $.

22-23-peglob-23-toscana-daniel-craig.jpg

Italia: Villa Orizzonte, Toscana. Cazare: 1.040$ / noapte. Cuibuşorul lui Daniel Craig şi Raquel Weisz

 

Pentru Daniel Craig (49 de ani) şi soţia lui, Raquel Weisz (47 de ani), până şi concediile trebuie să fie în stil James Bond. Ei adoră să se relaxeze în Toscana, la un han care a fost folosit ca bastion de observaţie în urmă cu 1.000 de ani. Cei doi au o avere de peste 100 milioane $, aşa că nu li se pare mult să cheltuiască 1.040 $ pe noapte şi să stea în şase dormitoare în care pot dormi lejer 12 persoane.

Loading...

Citește și

  • hollywood

    Cum altfel să treci în noul an dacă nu cu o glumă care să amuze pe toată lumea? Un farsor s-a gândit că ar fi un lucru inedit să „cosmetizeze” puțin cel mai cunoscut simbol al Californiei, Holywoodul.

  • semn vandal arestat hollywood zachary

    Un artist local s-a predat luni poliției din Los Angeles şi a declarat că el este cel care a modificat celebrul semn Hollywood din oraș în așa fel încât acesta a devenit “Hollyweed” (n. red “Sfânta iarbă”).

  • samuel le torriellec

    Noul sezon MasterChef, care va debuta pe 13 februarie, la Pro TV, va avea trei juraţi noi, Chef Răzvan Exarhu, Liviu Popescu şi Chef Samuel Le Torriellec. Acesta din urmă ne-a spus care sunt vedetele pentru care a gătit de-a lungul carierei sale, dar şi care sunt preparatele care-i ies cel mai bine.

  • N-o spunem noi neapărat, ci mai toate publicațiile străine care au intrat în posesia acestor fotografii surprinse de paparazzi, pe când celebritățile se aflau în vacanțe, la plajă. E vorba, într-adevăr, de unele cadre nu tocmai flatante pentru starurile în cauză. Haideți să le vedem și noi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1