Ce-l mai ciomăgea Angelina pe Brad Pitt!

a115-vedetete-foto-1-gulive.jpg

Angelina era mereu pusă pe harţă cu Brad
Foto: Guliver/ Splashnews/ Hepta

“Angelina era bătăuşa, nu Brad”, a povestit Kris Herzog, care ani de zile a fost bodyguardul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt. “Dacă Brad ar fi abuzat vreun copil, Angelina l-ar fi ucis”, a adăugat acesta.

Avocaţii lui Brad Pitt (53 de ani) au declarat că actorul se apropie de o mare victorie în “războiul” cu fosta lui soţie, Angelina Jolie (41 de ani). El e la un pas de a obţine custodia comună a celor şase copii ai lor, trei înfiaţi, Maddox (15 ani), Pax (13 de ani), Zahara (12 ani), şi trei  biologici, Shiloh (10 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (8 ani). Succesul negocierilor pe care avocaţii lui le-au avut cu echipa ei de avocaţi se datorează dezvăluirilor şocante făcute de fostul militar american, Kris Herzog, care le-a fost bodyguard.

a215-vedetete-foto-3-medali.jpg

Actorul, în vârstă de 53 de ani, are toate şansele să obţină custodia comună a copiilor după dezvăluirile şocante făcute de bodyguardul Kris Herzog
Foto: Guliver/ Splashnews/ Hepta

“Angelina şi Brad se certau tot timpul, însă ea era cea care dădea cu pumnul. Era mereu pusă pe harţă şi în stare să-l pocnească zi de zi. Lovea repede şi tare. A făcut-o şi de faţă cu prietenul lui, George Clooney. Ar fi fost în stare să dea în amândoi”, a mai spus Herzog. Angelina a dat divorţ de Brad, anul trecut, acuzându-l că l-ar fi abuzat fizic şi verbal pe fiul lor adoptiv Maddox. Însă bodyguardul susţine că acest lucru e imposibil. Brad nu era niciodată violent cu odraslele. “Dacă ar fi lovit pe unul dintre copii, Angelina l-ar fi omorât pe el în bătaie”, mai spune Kris Herzog. Avocaţii lui Brad zic că actorul îşi doreşte să obţină doar custodia comună. Nu vrea sub nici o formă s-o lase pe actriţă fără copii. În ultima vreme, Brad Pitt ar fi primit permisiunea să petreacă mai mult timp cu odraslele, de aceea  se simte mai bine. Imediat după divorţ, starul ar fi trecut printr-o perioadă foarte grea. “Instanţa nu va da dreptate Angelinei, fiindcă a făcut campanie negativă împotriva fostului soţ”, au mai spus avocaţii actorului, potrivit “The Sun”.

Au divorţat după 12 ani

a315-vedetete-foto-2-3-col-.jpg

Angelina, Brad şi cei 6 copii ai lor, însoţiţi de bodyguardul Herzog
Foto: Guliver/ Splashnews/ Hepta

Angelina Jolie (41 de ani) a depus actele de divorţ de Brad Pitt (52 de ani) anul trecut, la 20 septembrie, citând diferenţe ireconciliabile. Diva l-a acuzat pe star că s-a îmbătat şi a consumat droguri în timpul unei călătorii cu avionul, la 14 septembrie, după care l-ar fi agresat  pe Maddox. Angelina a decis să divorţeze de Brad după doi ani de căsnicie şi 12 ani de relaţie.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1