Heather Locker a ajuns de nerecunoscut! Diva din "Melrose Place" se luptă cu dependența de droguri și alcool

heather_locklear.jpg

Heather Locklear, atunci și acum
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

A ajuns de nerecunoscut! Făcea furori în rolul Amandei Woodward din ”Melrose Place”, însă vârsta și mai ales viciile și-au pus amprenta asupra actriței Heather Locklear.

Heather Locklear (59 de ani) arată foarte rău în prezent. Vedeta a fost surprinsă recent, complet schimbată, în Los Angeles. După ce s-au relaxat restricțiile impuse de pandemia de COVID-19, ea a ieșit la soare și să ia prânzul în oraș. Era îmbrăcată în negru, cu pantaloni scurți, dar asta nu împiedica să se vadă că s-a îngrășat. Nu era machiată și nu mai avea nimic din aspectul său de divă din vremea în care strălucea în serialul ”Melrose Place”.

profimedia-0616546596_1.jpg

A fost surprinsă recent de nerecunoscut în Los Angeles
Fotografii: Profimedia

Părea o femeie obișnuită, ca oricare alta. Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood a suferit o transformare totală după ce a fost doborâtă de dependenţa de alcool și de droguri. Din cauza viciilor, Heather a jucat pentru ultima oară într-un film în 2017, în serialul ”Too Close to Home”. Ea a fost arestată și internată la nebuni după ce a fost acuzată de două ori de agresiune în 2018. L-a agresat pe iubitul său, Chris Heisser (59 de ani), cu care e logodită din aprilie 2020. Heather are o fiică, Ava, de 23 de ani, cu fostul său soț, Richie Sambora (61 de ani|), și o avere de 6 milioane de dolari.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1