Ce frumoasă e mezina regretatului Steve Jobs! Cum arată și cu ce se ocupă tinerica Eve

dad.jpg

eve jobs avere instagram
Eve este de o frumusețe răpitoare
foto: Hepta

Numele lui Eve, fiica regretatului Steve Jobs, e pe buzele internauților după ce a început să fie activă pe contul de Instagram.

Frumoasa blondă, în vârstă de 20 ani, a adunat aproape 60.000 de fani pe contul de socializare, acolo unde mai nou postează imagini din vacanțe sau de la concursurile ecvestre la care participă.

 

Eve este vedetă în cadrul competițiilor ecvestre și acest lucru e pe deplin justificat dacă stăm să ne gândim că fiica lui Steva Jobs călărește de la șase ani.  Mama ei a cumpărat o vilă de 15 milioane de dolari, care are un padoc cu 20 de cai și o zonă special amenajată în care își exersează săriturile.

eve jobs avere instagramZoom
Eve postează fotografii din vacanțe pe contul de Instagram
foto: Instagram

 

Fiica cea mică a co-fondatorului Apple este studentă la Universitatea Stanford, unde părinții ei, Steve Jobs și Laurene Powell, s-au cunoscut,.

Eve este mezina familiei. Ea mai are o soră, Erin Siena, care e studentă la arhitectură, și un frate, Reed Paul, care studiază medicina. Cei trei sunt moștenitorii unei averi colosale. Potrivit Forbes, este vorba de aproximativ 14 miliarde de dolari.

eve jobs avere instagramZoom
Eve este vedetă în cadrul competițiilor ecvestre
foto: Instagram

 

Atunci când nu merge la facultate sau la echitație, Eve își petrece timpul cu iubitul ei, Eugenio Garza Pérez. Tânărul este fiul unor antreprenori mexicani și strănepotul lui Eugenio Garza Sada, care a fost președintele VISA Group.

eve jobs avere instagramZoom
Eve se iubește cu Eugenio Garza Pérez, fiul unor antreprenori mexicani
foto: Instagram

 

 

loading...
Loading...

Citește și