Ce familie iubitoare are Kirk Douglas! Cum l-au sărbătorit la împlinirea a 101 ani

untitled.png

foto
Kirk a avut parte de o petrecere de zile mari alături de familie
Foto: Arhivă personală Michael Douglas

Michael Douglas are motive să fie un om fericit, după ce duminică, 10 decembrie, a sărbătorit cea de 101-a aniversare a tatălui său alături de toată familia. De la petrecere nu au lipsit soţia lui Kirk Douglas, Catherine Zeta Jones, fratele lui Michael, şi nepoţii. Kirk şi-a consolidat statusul ca fiind nu doar unul dintre cei mai legendari actori de la Hollywood, ci şi unul dintre cei mai longevivi.

Nepotul lui Kirk Douglas, băiatul Catherinei şi al lui Michael, pe nume Dylan nu a pierdut nici măcar o secundă şi a fost printre primii care a încărcat o fotografie emoţionantă alături de bunicul său, însoţită de un mesaj pe măsură, potrivit dailymail.co.uk. În imagine, Dylan îl sărută pe obraz pe bunicul Kirk care zâmbeşte fericit. Mesajul care a fost alăturat fotografiei s-a dovedit a fi unul plin de sensibilitate.

FotoZoom
Kirk, alături de nepotul Dylan (17 ani)
Foto: Arhivă personală Dylan Douglas

"La mulţi ani, bunicule! 101 ani şi tot eşti atrăgător! Te iubesc din adâncul inimii mele, bunicuţule", au fost cuvintele adolescentului. Şi fratele vitreg al lui Dylan a scris pe pagina personală de Instagram un mesaj la fel de emoţionant. "Ciocnesc în cinstea a 101 ani de artă, inspiraţie şi filantropie! La mulţi ani, legendă vie!". Catherina Zeta Jones are un respect deosebit pentru socrul său şi nu ezită să îşi exprime afecţiunea ori de câte ori are ocazia. Actriţa a scris un mesaj pe Instagram în care şi-a manifestat aprecierea pentru tatăl soţului ei. "101 de ani astăzi. La mulţi ani socrului meu minunat şi iubitor. Te iubesc din toată inima mea, Kirk".

FotoZoom
Tortul lui Kirk Douglas
Foto: Arhivă personală Michael Douglas

Membrii familiei i-au organizat lui Kirk o petrecere pe cinste şi l-au înconjurat cu multă afecţiune. Anul trecut, de ziua celebrului actor a fost organizat un eveniment de amploare într-un local exclusivist de la Hollywood, la care au participat numele sonore din industire. Printre invitaţii de atunci s-a numărat şi Steven Spielberg, care a ţinut un discurs plin de admiraţie la adresa lui Kirk. "Credeam că 100 este un număr de vis, dar iată că tu eşti aici astăzi.Vreau să îţi spun că am lucrat în televiziune pentru 46 de ani, dar tu eşti singurul star adevărat pe care l-am întâlnit", au fost cuvintele impresionante ale lui Spielberg.

loading...
Loading...

Citește și

  • Este o veritabilă legendă a Hollywoodului şi la 9 decembrie Kirk Douglas împlineşte o sută de ani. Michael Douglas (72 de ani) şi Catherine Zeta-Jones, Joel Douglas (69 de ani) şi Peter Douglas (61 de ani) s-au „mutat” de aproape o săptămână în New York pentru a petrece „o lună întreagă” centenarul părintelui lor.

  • michael douglas kirk douglas

    Actorul Kirk Douglas este unul dintre puținele staruri de box office autentice, cu o viață personală cel puțin la fel de spectaculoasă precum cariera sa, care numără peste 90 de filme. La 99 de ani, tatăl lui Michael Douglas le-a trăit pe toate: a iubit, a înșelat, a fost părășit, a crescut copii, a trecut prin moartea unuia din fiii săi, a fost iertat, s-a jucat cu nepoții și, chiar dacă nu a primit Oscarul pentru niciunul dintre rolurile sale legendare, a fost recompensat cu un premiu onorific.