Ce eleganţi au fost Moni şi iubitul la cheful din SUA!

moni8-9-vedetete-2-col-moni.jpg

Monica şi Mr. Pink au petrecut la Los Angeles
Citeste tot despre: 

Petrecere mare miercuri, într-un luxos centru de evenimente din Los Angeles, unde a avut loc lansarea aplicaţiei iGO.live (socializare şi videoclipuri în timp real), pe care a pus-o la punct Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi Gabor (29 de ani).

Fosta soţie a lui Irinel a strălucit într-o rochie roşie, elegantă, iar partenerul ei a fost impecabil la frac, cu papion.

Moni s-a lăudat pe Instagram cu Mr. Pink, fiind una dintre puţinele fotografii în care apar amândoi, chinezul fiind extrem de zgârcit cu apariţiile publice.

La eveniment a participat şi Ramona Gabor, sora Monicăi, care a mers în SUA special să pună umărul la promovarea “cumnatului”.

Loading...

Citește și

  • A plecat din ţară în 2012, iar acum a reuşit să-şi clădească un viitor pe ”Tărâmul făgăduinţei”. Monica Gabor a devenit o vedetă în America şi promovează afacerile lui Mr Pink, zâmbind graţios pe panourile publicitare din Malibu. Face reclamă unei aplicaţii care-i bagă bani frumoşi în buzunar.

  • monica gabor mr pink relatie america

    Cine şi-ar fi imaginat că după viaţa de regină pe care a dus-o în vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor va trece la cratiţă? Fosta soţie a omului de afaceri a dezvăluit cum decurge controversata poveste de dragoste dintrea ea şi iubitul chinez pentru care s-a mutat în America.

  • ramona gabor monica gabor

    Întâlnire emoţionantă între Monica şi Ramona Gabor! Cele două surori s-au văzut după o perioadă lungă de câteva luni. De data aceasta, vedetele nu şi-au mai dat întâlnire pe pământ românesc, aşa cum s-a întâmplat de Paşte, ci tocmai la Los Angeles, locul unde miercuri (26 iulie) va avea loc lansarea unei noi afaceri, o aplicaţie de livestreaming, pe care a pus-o la punct Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi Gabor.

  • monica gabor, fiica Irina, irinel Columbeanu, Mr Pink, america

    După o lună petrecută în România, Monica Gabor urmează să se întoarcă la iubitul ei în America. Vedeta nu mai este demult abonata clinicilor de înfrumuseţare, însă a făcut o excepţie, întrucât vrea să-l surprindă pe Mr Pink. Nu a venit singură, ci însoţită de fiica ei, Irina, cu care a împărţit aceste momente de cochetărie.