Ce decolteu de infarct a avut Heidi Klum aseară la American Music Awards!

Heidi

Heidi Klum
Diva a f[cut furori suminic[ seara
Foto: GuliverSplash

Frumoasa nemţoaică Heidi Klum arată fabulos la vârsta de 44 de ani! Vedetei îi place să şocheze şi decolteul cu care a venit duminică seara la gala American Music Awards a avut efectul scontat.

Gala premiilor American Music Awards care recompensează starurile muzicii americane a avut loc duminică seara la Microsoft Theater din Los Angeles. Fotomodelul Heidi Klum a făcut furori, eclipsând pe celelalte vedete cu decolteul său de infarct, care cobora până aproape de ombilic şi îi lăsa la vedere sânii şi întreg spatele.

Heidi Klum

Heidi Klum
Heidi a fost una dintre prezentatoarele galei
Foto: GuliverSplash
Ea a fost una dintre prezentatoare la eveniment. În septembrie, Heidi a pus capăt relației pe care o avea de trei ani cu Vito Schnabel (31 ani). Diva are patru copii, dintre care trei sunt rezultaţi din căsnicia cu fostul său soț, cântărețul Seal, și a declarat că “este momentul să ia o pauză de la relația pe care o are cu Vito pentru a se gândi la lucrurile cu adevărat importante”. Heidi și Vito nu au mai fost văzuți împreună de la jumătatea lunii august. Nemţoaica spune că se simte foarte bine de când este singură. După ce s-a despărţit de Vito, Heidi a fost surpsinsă de paparazzi alături de fostul ei soț, Seal, la o petrecere pe care au organizat-o în cinstea unuia dintre copiii pe care îi au împreună. 
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1