Ce cadou și-a făcut Gisele Bündchen, de ziua ei. Cum reușește să nu îmbătrânească, deși a împlinit 40 de ani

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen e fericită cu soțul și copiii
Gisele Bündchen a plantat și ea un arbore cu soțul și copiii, care sunt deja mari
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ce cadou și-a făcut singură, de ziua ei, Gisele Bündchen a dezvăluit closermag.fr. Astăzi, faimoasa vedetă cu origini braziliene a împlinit vârsta de 40 de ani.

Gisele Bündchen, unul dintre cel mai bine plătite fotomodele din lume, și-a făcut singură un cadou cu totul special de ziua sa. Asta pentru că nu-i lipsește nimic, are numeroase proprietăți, mașini de lux, haine de fițe, diva nu mai avea, practic, ce să-și dorească. Așa că a decis să-și facă un dar cum nu s-a mai văzut, care în același timp să fie un cadou de cel mai mare preț pentru planetă! Este vorba de 40.000 de arbori în pădurea amazoniană din Brazilia, pentru care a plătit să fie plantați. Fotomodelul cu averea de 400 de milioane de dolari vrea să contracareze, astfel, defrișările masive din zonă.

Gisele Bundchen, complet goală. Poza s-a vândut pentru o sumă colosală

Gisele Bündchen, împreună cu soțul la plajă. Sunt ca într-o lună de miere

Nu are nici un rid, la vârsta ei

Gisele Bündchen se menține perfect pentru vârsta de 40 de ani. Nu are nici măcar un rid și își păstrează silueta impecabilă dintotdeauna. În acest scop, mănâncă mult avocado, morcovi, mai mult vegetale, puțină carne și evită aproape complet dulciurile. Face foarte multă gimnastică. Astfel, a reușit să nu îmbătrânească absolut deloc și să aibă aceeași înfățișare apetisantă ca la 20 de ani. Diva, care s-a lansat în modeling în 1993, este căsătorită din 2009 cu jucătorul de fotbal american Tom Brady. Ei au împreună doi copii, Benjamin Rein, de 11 ani, și Vivian, de 8 ani, care deja au crescut mult. Ce cadou și-a făcut singură, de ziua ei, Gisele Bündchen a uluit pe toată lumea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5