Ce bombă sexy e soția solistului care cântă melodia „Despacito”

despacito.jpg

despacito
Partenera lui Luis Fonsi este o adevărată bombă sexy
Foto: Adevărul

Faima Celor doi soliști care interpretează celebra melodie „Despacito”, Luis Fonsi și Daddy Yankee, a crescut mai mult ca niciodată după ce videoclipul piesei a strâns un număr de peste 3 miliarde de vizualizări. Puțini știu însă cum arată partenera lui Luis Fonsi.

El și soția sa, Agueda Lopez, au fost surprinși de paparazzi pe plaja din Miami și am putea spune că este una dintre rarele ocazii când au fost observați împreună.

fonsi_si_sotia_1.jpg

luis fonsi despacito
Luis Fonsi și soția sa, Agueda Lopez, pe o plajă din Miami
Foto: Hepta

Cei mai mulți dintre fanii melodiei s-ar aștepta ca partenera lui Luis Fonsi să fie precum bruneta focoasă din videoclip care a sucit mințile a milioane de bărbați din întreaga lume, dar se pare că soția sa este o femeie blondă, cel puțin la fel de frumoasă și cu forme apetisante.

fonsi_si_sotia_4.jpg

luis fonsi despacito
soția lui Fonsi este o blondă super-sexy
Foto: Hepta

Fotografii și-au pregătit aparatele și nu au ratat niciun cadru atunci când fonsi și superba lui soție au trecut pe plajă. Imaginile ne arată un cuplu absolut normal, fără fițe, care căuta relaxare la malul oceanului. Agueda a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, alb, care i-a pus în evidență posteriorul ferm și sânii voluptoși.

fonsi_si_sotia_3.jpg

luis fonsi despacito
Agueda Lopez a purtat un costum de baie care i-a pus în evidență posteriorul și sânii
Foto: Hepta

fonsi_si_sotia_2.jpg

luis fonsi despacito
Toți au întors privirile după superba blondă
Foto: Hepta
Loading...
 
 

Citește și