Ce bine se ţine Sophia Loren la 84 de ani!

ssss15_foto-2-col-gettyimages-874502732.jpg

Actriţa îşi păstrează silueta de invidiat datorită pastelor
Foto: Gettyimages
Citeste tot despre: 

A împlinit joi venerabila vârstă de 84 de ani! Legendara actriţă Sophia Loren arată bine, în ciuda anilor. Vedeta spune că datorează aspectul tineresc pastelor şi uleiului de măsline.

Sophia Loren şi-a serbat joi ziua de naştere. A fost felicitată de cei doi fii ai ei, Carlo Jr, de 50 de ani, care este muzician, şi Edoardo, de 48 de ani, care lucrează ca regizor.

Vedeta e mândră de cei 3 nepoţi pe care îi are, Vittorio (11 ani), fiul lui Carlo Jr, care e căsătorit cu  violonista maghiară Andrea Meszaros, Lucia (12 ani) şi Leonardo (8 ani), odraslele lui Edoardo şi ale soţiei lui, Sasha Alexander. Sophia e o bunică fericită care şi-a dezvăluit secretele ce o ajută să lupte împotriva bătrâneţii. Ea spune că şi-a păstrat mereu silueta datorită pastelor, preparatele ei preferate.

„Pastele sunt foarte bune pentru sănătate, au confirmat medicii. Sunt carbohidraţi complecşi ce combat foamea şi previn scăderea nivelului de zahăr din sânge. Te ajută să nu mănânci mult şi să nu te îngraşi”, a mărturisit actriţa italiană.

De asemenea, ea consumă numai ulei de măsline, care e sănătos. Îşi dă cu ulei de măsline pe faţă şi pe corp. De aceea nu are riduri. Face plimbări lungi şi se culcă devreme, după ora 20.00, şi se trezeşte zilnic la 5.30. Se uită puţin la televizor. A fost căsătorită din 1957 cu Carlo Ponti, care a murit în ianuarie 2007. A jucat în 100 de filme.

Loading...