Ce bine arată Sophia Loren la 84 de ani! Lucrează la un nou film

sophia-loren.jpg

2019: Sophia Loren, în noul său rol
foto: Profimedia

Nu ai zice că e octogenară! Celebra actriţă italiană Sophia Loren se ţine incredibil de bine pentru vârsta ei. Ea joacă într-un nou film regizat de propriul fiu, Edoardo Ponti, în vârstă de 46 de ani.

Legendara actriţă Sophia Loren chiar păcăleşte bătrâneţea! Vedeta, de 84 de ani, spune că se menţine bine datorită pastelor care o menţin suplă şi a uleiului de măsline. Îşi dă cu ulei de măsline pe faţă şi pe corp, în fiecare zi. Aşa a reuşit mereu să lupte împotriva ridurilor. Ca să-şi păstreze sănătatea, actriţa face plimbări lungi şi se culcă devreme. Are grijă să doarmă întotdeauna 8 ore pe noapte.

În noul film în care joacă, după o pauză de zece ani în carieră, film intitulat „La vita davanti a sè“, Sophia apare în rolul unei femei în căruciorul cu rotile, supravieţuitoare a Holocaustului. Însă, deşi poartă o perucă grizonată, ea tot arată bine pentru vârsta pe care o are. Filmările au loc în oraşul italian Bari. 

15-foto-2-2-col-profimedia-0098306148-2.jpg

1959 - Era una dintre cele mai frumoase actriţe din lume

În afară de Edoardo, care e regizorul noului ei film, actriţa mai are un fiu, Carlo Ponti Jr, de 51 de ani.  Edoardo Ponti e însurat cu Sasha Alexander şi are doi copii, Lucia (13 ani) şi Leonardo (9 ani). Carlo Ponti Jr e căsătorit cu Andrea Meszaros şi are un fiu, Vittorio (12 ani). Sophia Loren a fost măritată, din 1957, cu Carlo Ponti, care a murit în ianuarie 2007. A jucat în 100 de filme şi are averea de 75 milioane $.

Loading...