Ce bine arată Linda Gray, la 76 de ani! Actrița din «Dallas» a revenit pe micile ecrane

linda_gray_sue_ellen_ewing.jpg

linda gray sue ellen ewing
Linda Gray (76 de ani) interpreta rolul lui Sue Ellen în serialul „Dallas”

Cine nu-și amintește de personajul Sue Ellen Ewing, soția lui JR Ewing (rol jucat de Larry Hagman, n.r.), din cel mai cunoscut serial al anilor 80’, «Dallas»? Actrița care interpreta rolul, Linda Gray, a ajuns acum la onorabila vârstă de 76 de ani, însă timpul aproape că nu și-a lăsat deloc amprenta asupra ei.

Actrița a revenit pe micile ecrane și este într-o formă de invidiat. Linda Gray joacă acum într-o telenovelă numită „Hollyoaks”, difuzată pe canalul britanic de televiziune Channel 4, potrivit The Daily Mail.

 • linda gray
  Timpul a fost blând cu chipul Lindei (76 de ani)
  foto: captură/Daily Mail
 • linda gray
  Actrița revine acum pe micile ecrane
  foto: captură/Daily Mail
 • linda gray
  Linda a obținut un rol important într-o telenovelă britanică numită „Hollyoaks”
  foto: captură/Daily Mail
 • linda gray
  Linda și-a păstrat cu succes silueta de invidiat de-a lungul anilor
  foto: captură/Daily Mail
 • coperta the graduate
  Picioarele ei feminine au apărut pe coperta filmului „The Graduate”, în 2001
 • Maximize

1/5

„Sunt entuziasmată să trec de la un serial iconic la altul. Telespectatorii «Hollyoaks» vor adora momentul în care Tabby (personajul pe care îl joacă, n.r.) va stârni o furtună, așa cum o făcea Sue Ellen”, a declarat Linda Gray.

coperta_the_graduate.jpg

coperta the graduate
Picioarele ei feminine au apărut pe coperta filmului „The Graduate”, în 2001

 

De-a lungul anilor, Linda și-a păstrat silueta de viespe, iar picioarele ei lungi și extrem de feminine au fost folosite pentru coperta celebrului film „The Graduate”, apărut în 2001.

Loading...

Citește și

 • sue ellen viata linda grey

  La începutul acestei luni, chiar înainte de a împlini 75 de ani, actriţa şi-a făcut un cadou al curajului – şi-a publicat memoriile, dezvăluind că suferinţele personajului său din „Dallas“ au fost o joacă pe lângă surprizele realităţii.

 • Unele roluri au fost jucate atât de bine de actori, încât aceştia sunt mai degrabă cunoscuţi după numele personajelor decât după cele reale. Există anumiţi actori care au rămas în memoria publicului datorită unui anumit rol şi altele nu le-au ajutat să se dezlipească de eticheta fostelor personaje. Click! îţi dă câteva exemple de actriţe pe care le ştii din seriale faimoase, dar poate nu le recunoşti după numele real.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1