Ce bine arată Helen Hunt la 54 de ani! A rămas în sânii goi pe plajă

hepta_3052076.jpg

helen hunt
Helen Hunt s-a relaxat la mare după despărțirea de iubitul ei
foto: Hepta

Helen Hunt a reușit să facă uitată știrea despre despărțirea ”urâtă” de bărbatul cu care avea o relație de 16 ani și o fiică adolescentă. Actrița s-a distrat zilele acestea la plajă și a uimit pe toată lumea cu forma perfectă pe care a afișat-o.

Helen Hunt (54 de ani) și-a oblojit rănile după despărțirea de partenerul ei de viață la plajă. S-a bălăcit, a făcut surf și s-a prăjit la soare într-un costum de baie negru, din două piese, care i-a pus în valoare corpul tonifiat, tras prin inel, dar i-a și jucta feste la un moment dat.

După o sesiune de bălăceală, actrița a ieșit vioaie din apă, a pus mâna pe un prosop și a început să se șteargă energic. Poate prea energic, am spune noi acum, după ce am văzut cum au surprins-o paparazzi. Sutienul s-a ridicat puțin, din cauza gesturilor prea largi, și i-au lăsat la vedere sânul stâng.

helen huntZoom
Helen Hunt, trădată de costumul de baie
foto: Hepta

 

Actrița nu și-a dat însă seama de accidentul indecent, păstrându-și buna dispoziție câștigată după orele petrecute la plajă. Dincolo însă de sânul dezgolit, curioșii au putut admira posteriorul ferm al actriței premiate cu un Oscar pentru rolul din ”Mai bine nu se poate”. Trebuie să recunoaștem, la 54 de ani, Helen Hunt arată perfect.

Recent, actrița s-a despărțit de producătorul Matthew Carnahan (56 de ani), cu care avea o relație din 2001 și o fiică de 13 ani, Makena. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, dar lăsau impresia că sunt un cuplu foarte sudat.  Se pare că Helen îl bănuia de mult timp pe matthew de infidelitate și nu a mai putut suporta starea de incertitudine.

loading...
Loading...

Citește și