Ce bine arată Diana Ross la 71 de ani!

15-vedete-foto1-140-250-spl.jpg

Cântăreaţa a fost surprinsă cu un decolteu îndrăzneţ la nunta fiicei sale în Hawaii
Foto: Guliver/Splashnews
Citeste tot despre: 

Încă frumoasă şi sexy! Aşa a apărut cântăreaţa Diana Ross la nunta fiicei sale, Chudney (39 de ani). Arăta atât de bine şi de proaspătă, încât nimeni nu şi-ar fi imaginat că are deja vârsta de 71 de ani.

Fosta membră a celebrei trupe The Supremes, cunoscută pentru hit-urile ”Upside Down”, “Endless Love”, “Why Do Fools Fall in Love?” sau “Chain Reaction”, Diana Ross a fost vedeta nunţii fiicei sale, duminică, 21 iunie. Toată lumea a avut ochi doar pentru soacra mică, la nunta din Maui, Hawaii. Diana avea o superbă rochie cu decolteu generos din care ieşeau la iveală apetisanţii sâni. Fără riduri şi cu pielea catifelată, ea a umbrit-o pe mireasă.

15-vedete-foto2-90-60-spl10.jpg

Diana a umbrit-o pe mireasa Chudney
Foto: Guliver/Splashnews

Chudney s-a căsătorit cu Josua Faulkner. Mirii au deja o fetiţă, Callaway Lane, de 3 ani. Aşadar Diana Ross, care are o avere de 250 de milioane $, e deja bunică. Deşi a dus o viaţă de excese şi a fost internată pentru dependenţă de alcool şi medicamente în 2002, vedeta nu a îmbătrânit deloc. Diana a fost marea iubire neîmplinită a megastarului Michael Jackson. În schimb, ea l-a iubit pe celebrul tenisman român, Ilie Năstase, care chiar a lăsat-o însărcinată, în 1977.

Click! spune

Diana Ross a fost căsătorită de două ori cu producătorul muzical Robert Silberstein (între 1971-1977) şi cu miliardarul norvegian Arne Næss  (între 1986-2000). Cântăreaţa are 5 copii: Rhonda, de 43 de ani, cu Berry Gordy, Tracee  (42 de ani) şi Chudney (39 de ani) din prima căsnicie, Arne (28 de ani) şi Evan (27 de ani) din a doua căsnicie.

Loading...

Citește și

  • diana ross nunta fiicei sale

    Cum reușește Diana Ross să arate atât de bine la 71 de ani este un lucru care ne depășește și căruia nu-i găsim răspuns. Iar duminica trecută, cântăreața a fost o apariție foarte elegantă, în alb, la nunta mezinei sale, Chudney, care a avut loc într-un peisaj exotic din Hawaii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1