Ce au mâncat şi ce au băut starurile la Globurile de Aur 2019?

Ultima actualizare:

    Bucătarii şefi de la hotelul Beverly Hilton şi-au demonstrat măiestriaFoto: Guliver / Gettyimages
Bucătarii şefi de la hotelul Beverly Hilton şi-au demonstrat măiestriaFoto: Guliver / Gettyimages

Nici nu au ajuns bine pe covorul roşu amenajat în faţa hotelului Beverly Hilton, din Beverly Hills că staruri precum Emma Stone, Lady Gaga sau prezentatorul de la E! Entertainment, Ryan Seacrest au comentat pe paginile lor de Instagram că abia aşteaptă să guste delicatesele pregătite special pentru Gală. Iată ce au mâncat şi băut starurile prezente la cea de a t6-a ediţie a Globurilor de Aur. Meniul a fost pregătit de chef Matthew Morgan şi patiserul şef al hotelului Hilton, Thomas Henzi.

Toată lumea s-a întrebat ce au mâncat toţi cei 1.300 de invitaţi prezenţi la Globurile de Aur, în salşa de evenimente a hotelului Beverly Hilton, din Beverly Hills? Conform revistei „Harper’s Bazaar”, aperitivul a fost o supă cremă de cartofi dulci (a la vichyssoise) cu arpagic sălbatic, frunze de praz aurii, ignami organic roşu şi seminţe prăjite.

Supa cremă de cartofi dulci a la vichyssoise
Supa cremă de cartofi dulci a la vichyssoise

Antreul cald a fost compus din biban de mare chilean cu orez negru şi alb, sparanghel verde, morcovi Globe, frunze aromatice şi piper dulce pisat. Pentru vegetarieni, bucătarii au preparat o pastă de fructe organice, îndulcită cu miere, un humus cu piper piquillo, salată de sfeclă-curcubeu, năut crocant, quinoa, struguri aurii şi frunze de floarea soarelui.

Bibanul de mare chilean cu orez negru şi alb
Bibanul de mare chilean cu orez negru şi alb

La desert, patiserul Thomas Henzi a preparat un produs delicios pe bază de cremă de brânză cu fistic, praf de ciocolată pe blat cu esenţă de vanilie şi cu o cremă de brânză Charlotte şi bobiţe de fistic.

Nici vegetarienii nu au rămas pe din afară
Nici vegetarienii nu au rămas pe din afară

Desertul pe bază de vanielie, o delicatesă
Desertul pe bază de vanielie, o delicatesă

Cocteilurile oficiale de la cea de a 76-a ediţie a Globurilor au fost rezultatul unui concurs extrem de solicitant pentru producătorii de băuturi alcoolice. Cocteilul a fost servit în pahare cupă şi aun fost pe bază de şampanie Moet, suc de mango şi decorat cu o floare comestibilă. Iată reţeta specială pentru cocteilul Moet Bell:

30 ml de Cachaca

22 ml de Suc de mango

15 ml de sirop de ghimbir

8 ml de suc de lime

75 ml de Moet Brut Imperial

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net