Ce au crescut copiii lui Britney Spears! Sunt mai înalți ca ea

Britney Spears

Britney Spears vrea să scape de tutela tatălui
Britney a făcut recent poza cu cei doi fii
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Copiii lui Britney Spears au crescut foarte mult. Sean Preston a împlinit 15 ani, iar Jayden James Federline are vârsta de 14 ani.

 

Copiii cântăreței Britney Spears (39 de ani) au crescut foarte mult. Sunt deja adolescenți și au întrecut-o pe mama lor la înălțime. Ei au apărut recent într-o poză împreună cu Britney în apropiere de casa ei din Thousand Oaks, California, SUA. Diva nu a apărut de mult împreună cu cei doi copii ai ei. Băieții sunt crescuți de tatăl lor, fostul soț al lui Britney, Kevin Federline. Artista a pierdut custodia băieților după ce a fost internată la psihiatrie, în 2008, când a luat-o razna. Într-o criză de nebunie, ea și-a ras părul din cap și a atacat un ziarist cu umbrela.

/Britney Spears rupe tăcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: «E un drum singuratic»

Britney Spears se luptă să scape de tutela tatălui

 

Nici de ziua ei nu a fost cu copiii

 

Cântăreața Britney Spears își petrece mai tot timpul împreună cu iubitul ei, Sam Asghari, de 26 de ani. Ea şi-a serbat și ultima aniversare numai în doi, cu Sam. Spre deosebire de alţi ani, cântăreaţa nu i-a avut alături pe cei doi copii ai ei, Sean Preston, de 14 ani, şi Jayden James, în vârstă de 13 ani, la aniversare, nici anul acesta, nici anul trecut. Diva se înţelege foarte bine cu Asghari, care este fotomodel de profesie.

Loading...
 
 

Citește și