Ce are atât de special Paris Jackson în privire. Culoarea ochilor este neobișnuită

gettyimages-839994880.jpg

Paris Jackson are o privire cu totul și cu totul specială
foto: Getty

Fiica legendarului Michael Jackson are ceva special ce, poate, a fost trecut de multe ori cu vederea. Paris Jackson are culoarea ochilor de un albastru ieșit din comun, la fel ca un ”white walker” din serialul Game of Thrones. Tânăra nu are lentile de contact și nici nu și-a făcut vreo operație la nivelul ochilor, ci suferă de o mutație genetică care-i afectează culoarea, nu și vederea, dându-le o nuanță de gheață.

Paris Jakson este o tânără foarte influentă prin prisma tatălui său. Pe lângă corpul frumos conturat și de invidiat, fiica lui Michael Jakson are și o privire specială, datorată culorii ochilor. Dacă te uiți atent la pozele sale, vei observa că albastrul ce-l poartă în privire nu este unul tocmai des întâlnit și mai ales unul natural.

gettyimages-831205420.jpg

Vederea nu îi este afectată de mutația genetic,ci doar culoarea
foto: Getty

Cu toții știm ”white walkerii” din legendarul serial ”Game of Thrones” și privirea lor de gheață, culoare a ochilor identică cu cea a lui Paris. Ei bine, aceștia chiar se aseamănă din această privință, însă tânăra nu este vreun personaj negativ, ci așa s-a născut, potrivit Cosmopolitan. Fiica lui Michael Jakson suferă de o mutație genetică, extrem de rară, la nivelul ochilor. Această mutație nu-i afectează deloc vederea, ci doar culoarea ochilor, ceea ce o face mult mai specială.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1