Catrinel Menghia este noua Sophia Loren, pentru italieni - FOTO

CLIIMA20120904_0004_1.jpg

Catrinel Menghia

Catrinel Menghia, cunoscută sub numele de Catrinel Marlon în Italia, a avut o apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția.

Tocmai datorită acestui lucru, presa din Peninsulă a comparat-o cu Sophia Loren, datorită aspectului ei cat se poate de feminin de pe covorul roșu.

Catrinel a fost intervievată, cu o cazia prezenței sale la Veneția, de cei de la revista Marie Claire din Italia, pentru care a făcut câteva dezvăluiri despre viața ei privată.

Prima ta vizită la cinematograf?

Cu sora mea la 15 ani, destul de târziu.

Eşti fostă atletă, fiică şi soră de atletă. Ai urmărit Olimpiada?

Am urmărit doar finala, deoarece eram ocupată cu filmările şi am făcut naveta între Roma şi Bari.

Ce părere ai de asemănarea cu Sophia Loren?

Și cine a făcut-o? (Râde) În aceste zile mi s-a spus că arăt precum Kasia. Sunt foarte fericită în ambele cazuri. Kasia a făcut o treabă bună, îmi place foarte mult. Sper să devin la fel de bun ca Sophia, măcar pe jumătate.

Ce părere ai despre modă?

Îmi place, apreciez moda italiană. Exista branduri de care mă simt fost foarte apropiată, cum ar fi Fendi, pe care-l iubesc. Munca mea de fotomodel este într-adevăr obositoare. Trebuie să te mişti dintr-o parte în alta, iar orarul este enervant. Cea mai bună lumină este la 5 dimineaţa, însă trebuie să te trezeşti la ora 3. Uneori trebuie să porţi pantofi cu un număr mai mic. Acest lucru este greşit, dar trebuie să o faci. Câştigi o avere, muncind atât.

Citeşte aici mai multe fotografii şi continuarea interviului!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1