Catherine-Zeta Jones, o mamă grijulie. Își verifică fiul la facultate dacă a mâncat

catherine_zeta_jones.jpg

Actrița are doi copii
Diva se teme permanent pentru copii ei
Foto: Instagram

Catherine-Zeta Jones zice că e o mamă așa de grijulie, încât verifică la sânge dacă fiul ei mănâncă de când a plecat la universitate.

Catherine-Zeta Jones (51 de ani) zice că e o mamă așa de grijulie, încât verifică la sânge dacă fiul ei mănâncă de când a plecat la universitate. Ea are mare grijă de cei doi copii pe care îi are împreună cu Michael Douglas (76 de ani), deși acum sunt mari. Dylan, care e deja la universitate, are 20 ani. Fiica lor, Carys, are 18 ani, și urmează să plece și ea la universitate la sfârșitul verii viitoare. Actrița spune că se pregătește de ani de zile cu ideea că vor pleca din cuibul părintesc. ”Mi-e tot timpul teamă pentru copiii mei. Să știu că nu mai sunt sub acoperiș cu mine e o adevărată tortură”, a mărturisit vedeta recent.

Catherine Zeta-Jones, piele şi os de la divorţ

Catherine Zeta-Jones a împlinit 50 de ani și a petrecut cu socrul. În aceeași zi Michael Douglas a făcut 75 de ani

Copiii se vor face actori

Catherine-Zeta Jones zice că amândoi copiii săi se vor face actori până la urmă. Dylan Zeta Douglas a apărut în două emisiuni TV, ”Phineas și Ferb” și ”Formula 1: BBC Sport”. Deși cei doi încă se concentrează pe școală și încă nu și-au făcut debutul pe ”marele ecran”, orizonturile lor sunt promițătoare. Părinții au grijă să-i ducă la teatru și, în fiecare vară, în tabere de actorie. Carys Zeta Douglas este mezina familiei și singura fiică a lui Michael. Pe lângă câteva apariții în emisiuni de televiziune precum ”Extra” și ”Entertainment Tonight”, Carys și-a făcut debutul și în lumea modei. Deja lucrează cu diverse case de modă importante, precum Michael Kors, și a apărut pe coperta revistei ”Town and Country”.

 

Loading...
 
 

Citește și